Af - 01/11-16 12:46; Opdateret: 01/11-16 14:05

10-årig lokket med ind i skov og overfaldet: Nu har efterlyst mand meldt sig10-årig lokket med ind i skov og overfaldet: Nu har efterlyst mand meldt sig

Nordjyllands Politi efterlyste en mand i en sag, der er mistænkt for at lokke en ti-årig pige ind i en skov og overfalde hende. Nu har manden meldt sig selv.

storybild

Metroxpress har sløret mandens ansigt, da politiet oplyser, at han nu har meldt sig selv. (Billede: Nordjyllands Politi)

Opdatering af artikel: Nordjyllands Politi oplyser tirsdag eftermiddag, at manden på billedet har meldt sig selv. Manden er i skrivende stund ved at blive afhørt til sagen, og politiet har ikke flere oplysninger.

- Af hensynet til vores videre efterforskning i sagen, kan jeg ikke sige mere lige nu,” siger politikommissær Henrik Staal

Tidligere version:

Nordjyllands Politi efterlyser en person i forbindelse med et overfald på en pige i den sydøstlige del af Aalborg.

Overfaldet skete i sommers den 26. juli. Her blev en 10-årig pige og hendes 8-årige veninde omkring klokken 21.50 kontaktet af en ukendt mand på en legeplads i det sydøstlige Aalborg, nær Dionevej og Panstien.

Manden foregav, at han ledte efter sin hund. Den 10-årige pige fortsatte med manden ind i et skovområde. Herinde væltede han hende omkuld.

Det lykkedes dog hurtigt for pigen at komme fri, hvorefter hun kunne løbe fra stedet. Siden da har Nordjyllands Politi efterforsket i sagen for at finde frem til manden.

I forbindelse med efterforskningen vil politiet gerne afhøre manden på billedet, som de ikke har kunnet fastslå identiteten på. Derfor offentliggør de nu et billede, som er taget at et overvågningskamera, i en bus.

- Vi vil gerne i kontakt med denne person, så vi kan få ham afhørt. Mere kan vi af hensyn til efterforskningen ikke sige på nuværende tidspunkt, siger politikommissær Henrik Staal, der derfor opfordrer til, at manden selv kontakter politiet.

Hvis nogen i øvrigt ved, hvem denne person er, eller har andre oplysninger i sagen, så kontakt straks politiet på telefon 114.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Advarer mod kanelstænger: Der er...
bt.dk
Ny liste opfordrer til drab på danske...
bt.dk
Er din computer langsom? Så undgå...
bt.dk
Anklager kræver livstid til Fehår
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx