Af - 10/04-15 13:45; Opdateret: 10/04-15 14:16

TV: DF-politiker går til angreb på Yahya HassanTV: DF-politiker går til angreb på Yahya Hassan

Søren Espersen mener ikke, at Folketinget har plads til Yahya Hassans 'lokumssprog'.

Se Søren Espersen og Yahya Hassan i 'Debatten på DR2' her. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Står det til Dansk Folkepartis grundlovsordfører, Søren Espersen, så har Folketinget ikke plads til personer, der taler 'lokumssprog' og kommer med kontroversielle udtalelser om andre politikere.

Det gælder blandt andet Nationalpartiets nye folketingskandidat, digteren Yahya Hassan, som Søren Espersen var i direkte duel med torsdag aften i 'Debatten på DR2'.

- Jeg har da aldrig hørt så meget lokumssprog på en gang som det, der kommer ud af din mund. Du kaster alle mulige udtryk til højre og venstre og sviner dine modstandere. Det lyder som en eller anden fulderik på en bænk, siger DF-politikeren til Yahya Hassan.

- Jeg vil anbefale dig at tage 10-15 år, hvor du får en lille smule dannelse, og så kan du komme i Folketinget, lyder Søren Espersens råd til Nationalpartiets nye folketingskandidat, der får mulighed for at stille op, hvis partiet får samlet de nødvendige underskrifter ind.

TV: L.O.C. tager Facebook med storm med disse ord
TV: L.O.C. tager Facebook med storm med disse ord

'Debatten på DR2' har efterfølgende lagt klippet på deres Facebook-side, hvor det bliver heftigt debatteret. Mere end 120.000 har set det, og det er blevet delt over 400 gange.

Debatten kører blandt andet på, at Søren Espersen ikke giver den unge Yahya Hassan mange muligheder for at tale ud. Han får dog blandt andet sagt det her til DF-politikeren:

Hvis mine argumenter var lige så dårlige som dine, så tror jeg, at jeg var blevet sparket ud af partiet. Jeg kan ikke forstå, hvorfor du ikke er blevet fyret endnu, medmindre du skal fremstå som et eksempel på Dansk Folkepartis dårlige standarder.

Se, hvordan Yahya Hassan ellers får forsvaret sig i klippet øverst og hør hans frække svar, når Søren Espersen nævner digterens Facebook-opslag om Pia Kjærsgaard og et blowjob.

Nationalpartiets svar til Q: Yahya Hassan er ikke et stunt
Nationalpartiets svar til Q: Yahya Hassan er ikke et stunt

Deltag i debatten på metroxpress' Facebook-side her:

DF-politiker Søren Espersen langer her ud efter digteren Yahya Hassan (via Debatten - DR)

Posted by Metroxpress on Friday, April 10, 2015

LÆS OGSÅ: Yahya Hassan skaffer støtte til Nationalpartiet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx