25/10-17 14:35

P-firma: På søndag risikerer mange danskere en p-bødeP-firma: På søndag risikerer mange danskere en p-bøde

Overgangen til vintertid kan koste en bøde til de glemsomme.

storybild

(Billede: Andreas Hagemann Bro)

Sommertiden slutter officielt i næste weekend, når vi natten til søndag den 29. oktober stiller urene en time tilbage. Men det er ikke kun urene og havemøblerne, vi skal huske at stille tilbage - det er også en god ide at huske P-skiven.

Sådan lydet rådet fra Q-Park Operations Denmark A/Sl i en udsendt pressemeddelelse.

Overgangen til vintertid skaber ofte en del udfordringer, når dagen pludselig er lidt længere end normalt, og urene ikke rigtigt stemmer.

Mange bilister glemmer typisk at få indstillet uret i bilen og får derfor sat P-skiven forkert, når de parkerer. Ligesom mange ikke er opmærksomme på, at den elektroniske P-skive ikke automatisk indstiller tiden, som fx mobiltelefonen gør det.

Det er aldrig sjovt at starte ugen med en P-afgift. Q-Park vil derfor gerne minde alle bilister om at indstille bilens ur og den elektroniske P-skive med det samme, så de undgår kedelige P-afgifter.

'Vores opgave er at fjerne eller mindske misbruget af parkeringspladserne, der hvor vi fører opsyn. Det kan vi kun gøre ved at kontrollere, at bilernes P-skiver er indstillet korrekt,' siger direktør hos Q-Park Alex Pedersen.

'Vi udfører kontrollen alle ugens dage - også søndag - og P-vagterne har ikke andre muligheder end at forholde sig til det, som P-skiven viser.'

Alex Pedersen tilføjer, at Q-Park naturligvis har præcis samme bemanding på den kommende søndag som på alle andre søndage.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

United-legendes klub udsat for hetz:...
bt.dk
Professor: Overhængende fare for...
bt.dk
Se det første billede: Prins William...
bt.dk
Glemte et gratis æble i sin taske: NU...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx