Af - 11/12-16 12:38

Onani, berøringer og samleje: Nu vælter sex-hypnotisørens ofre fremOnani, berøringer og samleje: Nu vælter sex-hypnotisørens ofre frem

En lang række kvinder står nu frem og fortæller, at er de blevet krænket af den samme hypnotisør, som lige nu er anklaget for at have udnyttet en 16-årig pige seksuelt.

storybild

(Billede: Yvesroland)

Sex-hypnotisøren fra Rødovre er ikke ligeså fin i kanten, som han onsdag påstod, da han sad på anklagebænken i retten i Glostrup.

Jeg stritter imod, da hun vil knappe mine bukser op, men hun siger, at hun ikke vil fortælle det til nogen. Jeg siger så, at det ikke handler om det, men at jeg slet ikke må den slags.

I hvert fald ikke, hvis man skal tro de nu seks kvinder, der har henvendt sig til BT med deres historier. Alle fortæller de, at de, ligesom den 16-årige pige som den aktuelle sag drejer sig om, har været udsat for seksuelle overgreb af den samme hypnotisør.

Hypnotisør om misbrug af 16-årig pige: - Hun ville selv
Hypnotisør om misbrug af 16-årig pige: - Hun ville selv

Hypnotisør sexmisbrugte 16-årig pige i sin klinik
Hypnotisør sexmisbrugte 16-årig pige i sin klinik

Det drejer sig om alt fra berøringer uden på tøjet på en dengang 15-årig pige til fuldbyrdet samleje med en på det tidspunkt 31-årig kvinde.

I det nyeste tilfælde drejer det sig om en 56-årig kvinde, der ligeledes har henvendt sig til BT med sin historie:

Jeg opsøgte ham, fordi jeg gerne ville have hjælp til rygestop. Men hurtigt begyndte han også at køre rundt i min barndom, hvor jeg blandt andet blev krænket af min morfar.

Han bad mig røre mine bryster og mellem skridtet. Det føltes helt forkert, og jeg sagde, at det ikke kunne være rigtigt. Det var rent ud sagt onani han bad mig om. [...] Og det var ikke kun i kort tid, at jeg skulle røre ved mig selv. Vi snakker nok om 10-15 minutter, mens han så på i stilhed.

Hypnotisør misbrugte 16-årig pige i et år: Fik hende til at kaste op med sin penis
Hypnotisør misbrugte 16-årig pige i et år: Fik hende til at kaste op med sin penis

Københavns Vestegns Politi er ved at udarbejde et anklageskrift mod hypnotisøren i forbindelse med hans overgreb på den 16-årige pige, der fik lavinen til at rulle. Det er endnu uafklaret, hvilken betydning de nye sager vil få for den aktuelle.

Politiet har tidligere opfordret alle kvinder, der har følt sig krænket af den 42-årige hypnotisør, til at melde det til politiet hurtigst muligt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sjællandsk kvinde vandt endelig: 'Jeg...
bt.dk
Jeg havde to magiske tal i min...
bt.dk
Sødt billede: Johanne Schmidt-Nielsen...
bt.dk
Læge kiggede stortalent i øjnene, da...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx