Af Sebastian Bjerring Jensen - 17/08-17 08:58

Dennis får tit fingeren: Forleden oplevede han noget, der nu får ham til at bønfalde andre bilisterDennis får tit fingeren: Forleden oplevede han noget, der nu får ham til at bønfalde andre bilister

Dennis Kjær er godt gammeldags træt.

storybild

Træt af at blive overhalet af utålmodige bilister, der sætter hans liv i fare, når han som landmand kører i sin store mejetærsker på de danske landeveje.

Det skriver han i et Facebook-opslag.

I opslaget skriver han blandt andet:

'Her til formiddag kommer der en bil der overhaler mig fuldstændig sindsygt så jeg er ved at køre i grøften. Derefter kører han så tæt på min kollega at han ikke engang kan se han har en bil bag ved sig. Før han i 2 forsøg trækker hele vejen op på siden af ophængs vognen og kan se han ikke kan komme forbi mejetærskeren på denne strækning. Virkelig 2 forsøg til at finde ud af hvor livsfarligt det er at være utålmodig!!!'.

Dennis Kjær kører mejetærsker i sit daglige hverv som landmand, og det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at han får en fuckfinger, når bilister overhaler:

»Jeg oplever, at mange bilister tager hensyn, men der er sgu nok ligeså mange, der har for travlt. De er for stressede og kører med hovedet under armen. Når de kommer bag et landbrugskøretøj, kan de ikke komme hurtigt nok forbi, og så kan vi også lige få en fuckfinger,« siger Dennis Kjær til BT.

Mere end 4.000 har delt Dennis Kjærs Facebook-opslag, og han fortæller også, at flere kollegaer har rost ham for at italesætte et problem, som mange landmænd oplever.

Og det ærger den 21-årige randrusianer, for han gør nemlig en dyd ud af at smile til alle dem, han møder på sin vej:

»Hvis jeg kunne komme med en bøn til alle bilisterne, ville jeg sige: Prøv at hør her, jeg kører på arbejde hver dag med et smil på læben. Jeg smiler til alle derude, og det ville være så rart, hvis jeg kunne få et smil igen, selvom min mejetærsker er grim og stor. Det ville virkelig være en drøm, der gik i opfyldelse,« siger Dennis Kjær.

 

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx