Af - 10/10-16 14:33

To frække julegaver din kæreste vil blive lykkelig forTo frække julegaver din kæreste vil blive lykkelig for

Det nye sexlegetøj til mænd tager onani til det næste niveau.

Se Mathilde Mackowski, der dagligt driver Sinful.dk, fortælle om det nye sexlegetøj til mænd. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

På den nyligt afholdte sexmesse ”Erofame” i Hannover viste producenter og forhandlere en lang række nye sexlegetøjer frem. Men især to sexlegetøjer skilte sig ud, fortæller Mathilde Mackowski, der dagligt driver sexbutikken Sinful.dk.

- Hvis du leder efter en gave til din kammerat eller din mand her til jul, så synes jeg Tenga Flip Hole Zero er en genial gave, siger Mackowski.

Her er årets frækkeste julegavehit til kvinder
Her er årets frækkeste julegavehit til kvinder

Tenga Flip Hole Zero er et japansk onaniprodukt til mænd. Selvom legetøjet uskyldigt ligner en trådløs højtaler, så giver den ifølge Mackowski en voldsom god stimulation:

- Legetøjet tager onani for mænd til det næste niveau. Der er et lille hul i produktet, som man kan trænge ind i. Og når man så er inde, så trykker man på produktets sider. Det giver en god massage og stimulation til penissen.

En anden fræk gaveide er trykvibratoren Hot Octopuss Pulse:

- Man tager mandens penis og ligger den ind i produktets runde form. I formen er der en trykvibrator, som pulserer, og det giver en virkelig god stimulation.

Dette sexlegetøj hitter under danskernes juletræ
Dette sexlegetøj hitter under danskernes juletræ

Det gode ved Hot Octopuss Pulse er, at den kan bruges både i erigeret og slap tilstand:

- Er man en mand, som har udfordringer med rejsning, så kan man få udløsning med produktet, selvom man ikke har rejsning. Derfor er produktet fuldstændig genialt, fortæller Mackowski.

De frække gaveideer er opdaterede og forbedrede versioner af gamle sexlegetøjer, der netop er lanceret på Erofame.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx