Af Niels Pedersen - 24/01-18 21:12

Jysk par havde spillet Lotto i årevis uden at vinde: Så skiftede konen taktik...Jysk par havde spillet Lotto i årevis uden at vinde: Så skiftede konen taktik...

I videoen over artiklen får du de fem vigtigste råd, som Danske Spil giver nybagte Lotto-millionærer.

Det skal du huske, når du vinder i Lotto

I mange år havde et ægtepar fra Aalborg spillet de samme Lotto-rækker uden at vinde andet end smågevinster. Så prøvede de noget nyt - og det endte med at forgylde dem.

Ved lørdagens Lotto-trækning blev det nordjyske ægtepar nemlig de lykkelige vindere af intet mindre end 7,5 millioner kroner, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

»Vi har nogle rækker med fødselsdage og andre vigtige datoer. Men i forrige weekend var min kone inde og ændre lidt, så hun faktisk lod otte rækker være tilfældige. Og det var en af dem, vi vandt på,« fortæller manden, da Danske Spil fanger ham.

Søndag morgen ved syv-tiden blev han pludselig vækket af sin kone, som råbte hans kælenavn højt og bestemt. Den søvndrukne ålborgenser blev først bekymret for, om der mon var sket noget, mens de lå og sov.

»Hun lød helt rystet, og hun plejer altså også at lade mig at lade mig sove lidt længere, så jeg troede, der havde været indbrud eller at der lå to meter sne udenfor,« fortæller manden.

Men så viste konen ham en sms fra Danske Spil, hvor der stod, at de havde vundet 7,5 millioner i Lotto.

»Vi troede jo ikke det kunne være rigtigt, så vi gik ind på nettet med det samme for at se tallene– og det var sørme os, der havde vundet,« fortæller han.

Det nordjyske par har endnu ikke bestemt sig for, hvad de mange millioner skal bruges på, men de har ingen planer om at gå på tidlig pension, da de begge er glade for deres job.

Parret har besluttet at invitere hele den nære familie med ud at rejse, når kvinden fylder 60 år. Desuden overvejer de at anskaffe sig en ny bil.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afsløring skærer kæmpe milliardbeløb...
bt.dk
Kæmpe Hollywood-firma er gået konkurs...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx