Af Amalie Abildgaard - 31/10-17 15:36

Kendt tv-dommer på datingapp: Her er mine syv råd Kendt tv-dommer på datingapp: Her er mine syv råd

Det er så nemt at sidde bag telefonen og skrive lummert. Men sådan er der ingen, der vil tale til dig, mens du venter på bussen, vurderer Mette

storybild

Siden august har designdommeren Mette Helena Rasmussen været på Tinder, og her har hun gjort sig et væld af erfaringer.

Lumre og ligefremme beskeder er tikket ind på Mette Helena Rasmussens Tinder. Men i stedet for at blive fornærmet, har indretningsdommeren på TV 2-programmet 'Nybyggerne, valgt en anden strategi.

»Jeg prøver at vende det lumre med humor. Det bakker mine kvindelige følgere op om, og de synes, det er sjovt og kan genkende det,« siger Mette Helena Rasmussen.

Tv-dommeren er mor til to og søger efter nye bekendtskaber, selvom det til tider kan være op ad bakke at finde en mand, der 'bare' gerne vil drikke kaffe.

»Det kommer bag på mig, hvor lummer tonen er. En spurgte mig, hvad jeg forestillede mig, han kunne gøre af gode ting ved mig. Så svarede jeg, at han kunne hente mig en cola og en kebab,« siger hun.

Hun fortæller, at de sjove bemærkninger en gang imellem godt kan vende den knap så sobre tone - mens det andre gange er enden på samtalen.

»Det er så nemt at sidde bag telefonen og skrive lummert. Men sådan er der ingen, der vil tale til dig, mens du venter på bussen. Det er jargonen på Tinder,« siger Mette Helena Rasmussen.

Dog har hun langt fra mistet håbet om at finde kærligheden.

»Heldigvis er der også mange søde mænd, der spørger om, man vil drikke kaffe,« siger Mette Helena Rasmussen, der også er åben for at møde den eneste ene på Tinder.

Mette Helena Rasmussen giver syv (sjove) råd for, hvordan kvinder skal undgå mænd, der bare gerne vil knalde, på Tinder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kort efter hustruens død: USA's...
bt.dk
Drukneulykke ved Rødvig Stevns: Én...
bt.dk
Dansk kaffekæde i navneskifte - det...
bt.dk
Læge advarer: Alt for mange danskere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx