Af - 17/04-15 14:24; Opdateret: 17/04-15 14:37

Laila har brugt 40.000 kr. på at finde sin tre-benede hundLaila har brugt 40.000 kr. på at finde sin tre-benede hund

Laila Thøgersens trebenede hund Lana forsvandt for fire måneder siden. Hun har ledt hver dag siden, men nu har hun fået et tip om, at Lana i virkeligheden blev skudt nær hendes hjem.

Bildstrecke im Grossformat »

Laila Thøgersen savner sin trebenede hund Lana forfærdeligt meget. Hunden forsvandt i slutningen af december sidste år, og siden har Laila Thøgersen ledt hver dag. Hun har ofret 40.000 kr. på avisannoncer, flyers, opslag på nettet, og sågar clairvoyante i desperate forsøg på at finde sin elskede hund. Men uden held.

Laila Thøgersen og Lana bor i Sorø nær en skov, som Lana ind i mellem løber ind i. Hunden gør som regel ret meget, så hun plejer ikke at være svær at finde og få hjem igen. Men en dag i slutningen af sidste år kan Laila Thøgersen ikke finde sin hund som normalt.

- Jeg hørte skud, og i det sekund stoppede Lanas gøen. Jeg var sikker på, at hun var blevet skudt, siger Laila Thøgersen til metroxpress.

Men Laila Thøgersen opgav ikke håbet. Hun oprettede en søgegruppe på facebook, hvor flere skrev, at de havde set en trebenet hund på Vesterbro i København. Derfor ledte Laila Thøgeren flere gange ugentlig i Københavnsområdet i håb om at finde Lana i live.

Minister vil fordoble straffen: Stor stigning i sager om dyremishandling
Minister vil fordoble straffen: Stor stigning i sager om dyremishandling

Men nu er håbet ude. Laila Thøgersen fik torsdag morgen et opkald fra en anonym mand, som fortæller hende, at Lana blev skudt i skoven, den dag hun forsvandt.

- Han sagde, at han havde noget, han skulle fortælle mig, og at det ikke var en rar nyhed. Så siger han: "Du skal ikke lede mere efter hende. Lana er 100 procent blevet skudt i skoven," fortæller Laila Thøgersen til metroxpress.

Selvom Laila Thøgersen ikke kender manden, stoler hun på ham.

- Jeg tror, han taler sandt. Jeg kan ikke se, hvorfor han skulle lyve i sådan en trist sag. Jeg havde på fornemmelsen, at hun var blevet skudt, men ville ikke opgive håbet, da jeg hørte rygter om, at hun var blevet set i København.

Metroxpress har talt med manden, der har henvendt sig anonymt til Laila Thøgersen. Han var ikke selv med på jagten, men hørte om episoden gennem jagtkammerater. Herefter så han et af Laila Thøgersens facebookopslag, og var ikke i tvivl om, at han skulle fortælle hende sandheden.

- Jeg er selv jæger og har selv hund. Jeg ved godt, hvordan jeg ville have det, hvis det var min hund, der var forsvundet, siger manden til metroxpress.

Mirakel-redning i sidste øjeblik: Fandt såret hund fastbundet til togskinner
Mirakel-redning i sidste øjeblik: Fandt såret hund fastbundet til togskinner

Skovens ejer Erik Schulz bekræfter overfor metroxpress, at der har været jagt i skoven den pågældende dag, men kender ikke noget til, at Lana skulle være blevet skudt i hans skov.

- Jeg kunne aldrig finde på at skyde den hund. Jeg har tidligere været ovre og aflevere hunden til Laila Thøgersen, når den har strejfet om i min skov og også givet hende en skriftlig advarsel om, at det ikke er okay, siger Erik Schultz til metroxpress.

For Laila Thøgersen er det vigtigste nu at finde resterne af Lana.

- Jeg vil have Lanas rester hjem. Det betyder alt for mig. Hun skal kremeres og i en urne, som skal op på hylden, fortæller Laila Thøgersen til metroxpress.

I løbet af weekenden går Laila Thøgersen i skoven for at lede efter resterne af sin elskede hund. Når Lana er fundet, overgår sagen til politiet, for det er nemlig forbudt at skyde hunde eller katte, der har forvildet sig ind på privat grund.

Sager om dyreplageri tager over et år
Sager om dyreplageri tager over et år

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx