Af - 23/12-15 16:45

Fødselarer ville takke for hilsnerne - blev blokeret af FacebookFødselarer ville takke for hilsnerne - blev blokeret af Facebook

Facebook: Det var en fejl.

Bildstrecke im Grossformat »

Er du en af de irriterende typer på Facebook? Se om du kan genkende dig selv i galleriet.

En af de bedste ting ved at have fødselsdag i år 2015 er, at man er garanteret et væld af søde hilsner på Facebook fra de trofaste online-venner.

Men hvis du er en af dem, der troligt siger tak ved at svare hver enkelt, så bør du lige læse med. Det kan nemlig medføre karantæne. Det oplevede Anne Egede, der modtog 388 fødselsdagshilsner.

- Jeg skulle ikke noget særligt på dagen, så jeg hyggede rigtig meget med at læse opslagene. Jeg er typen, som synes, at det er almindelig høflighed at svare personligt, når nogen lykønsker mig, men da jeg havde skrevet til cirka 100, fik jeg meddelelse om, at jeg var blevet blokeret af Facebook, fortæller hun til politiken.dk.

Caspers opslag starter shitstorm mod diskotek: Dørmand tæskede mig i koma
Caspers opslag starter shitstorm mod diskotek: Dørmand tæskede mig i koma

Derefter kunne hun hverken svare på beskeder eller kommentere opslag på siden, mens hun godt kunne skrive nye opslag, forklarer hun.

- Mine venner må da undre sig over, hvorfor jeg kun takker nogle af dem og ikke skriver en lyd til andre.

Også 58-årige Dorthe Friis Reitzel oplevede at blive blokeret, da hun ville takke vennerne enkeltvis. Men i modsætning til Anne Egede blev hun helt blokeret fra sin egen Facebook-profil.

Hos Facebook ser man på sagen.

- Det er en fejl, som vi arbejder på at sikre ikke sker igen, skriver Peter Münster, kommunikationschef for Facebook i Norden, i en sms til Politiken.

LÆS OGSÅ: Familie lagt for had over dette julefoto: Se fotografens forsvar

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Panik på Wall Street - kurserne...
bt.dk
Psykiater: Hvis Peter Madsen bliver...
bt.dk
Nu bliver populær streamingtjeneste...
bt.dk
Historisk dansk slot får sur smiley:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx