Af - 21/04-14 22:16

Linse Kessler efter hundeangreb: Mikkel må få den aflivetLinse Kessler efter hundeangreb: Mikkel må få den aflivet

Linse Kessler giver brormand, Mikkel Kessler, ren besked i sagen om bokserens muskelhund, der har skambidt en anden hund og måske står til at blive aflivet.

storybild

Linse Kessler giver brormand, Mikkel Kessler, ren besked i sagen om bokserens muskelhund, der har skambidt en anden hund og måske står til at blive aflivet. (Billede: Polfoto)

- Jeg er sgu ked af det og rystet over, hvad der skete med Mikkels hund John. Jeg tror, at Mikkel er nødt til selv at få aflivet hunden med det samme, for ellers gør politiet det. Det ved jeg, at de vil gøre.

Kesslers hund risikerer aflivning efter politianmeldelse
Kesslers hund risikerer aflivning efter politianmeldelse

Så klart er rådet fra søster til bror.

- Og det er sgu synd for John, hvis den skal stå og rådne op på et hundeinternat, inden politiet får slået den ihjel, siger Linse Kessler til Ekstra Bladet.

Linse praler med vild løn: Så meget tjener hun i virkeligheden
Linse praler med vild løn: Så meget tjener hun i virkeligheden

Linse Kessler er blandt andet kendt for sin store passion for dyr. Særligt hunde går Linse Kessler meget op i, hvorfor hun tidligere - ved flere lejligheder - har tordnet mod hundeloven fra 2010, som forbyder 13 hunderacer samt blandinger af de pågældende racer. Det gælder hovedsageligt de såkaldte kamp- eller muskelhunde.

Ligner Kessler stadig en topbokser her?
Ligner Kessler stadig en topbokser her?

I forbindelse med sagen om Mikkel og hans hund John, som i går skambed en anden hund - en lille terrier ved navn Fie - og måske nu står til at blive aflivet, er Linse ærgerlig. Episoden gavner ikke ligefrem hendes kamp for at få kamphundende af 'den sorte liste'.

- Sagen med Mikkels hund Johns angreb mod den lille terrier er hamrende ærgerlig. Den gavner heller ikke min kamp for at beskytte kamphundene, siger Linse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Samuelsen ser ingen anledning til at...
bt.dk
Oprør i S slået ned: Eksminister...
bt.dk
Eriksen og rygterne om Real Madrid og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx