Af - 02/02-14 10:01; Opdateret: 02/02-14 10:11

Ny app kan halvere din mobilregningNy app kan halvere din mobilregning

Ifølge manden bag ny app kan mange danskere spare flere tusinde kroner om året på deres mobil-abonnement.

storybild

Vores smartphones optager meget af vores tid. Men mange ved ikke, hvor meget data de egentlig bruger, og betaler derfor for et mobilabonnement, de ikke udnytter fuldt ud. (Billede: Polfoto/AP/Ben Margot/arkiv)

Det kan godt være, at prisen på mobil-abonnementer er faldet, men mange danskere betaler stadig alt for meget. Det mener Thomas Cilius Hansen, der derfor har lanceret app'en Mobilforbrug.dk, hvor du hurtigt kan finde det abonnement, der er billigst for dig.

- Vi skal gøre det let for brugerne af vores service, at vælge det bedste og billigste mobilselskab for dem, forklarer stifteren.

Hver anden er træt af mobilens batterilevetid
Hver anden er træt af mobilens batterilevetid

Ifølge hans prissammenligning kan man for eksempel spare 2.600 kroner om året fra den dyreste til den billigste mobiludbyder, hvis man har et abonnement med fri tale, gratis sms og mms samt 1 gb data.

Samtidig har mange danskere ikke overblik over, hvor meget data, de bruger, og derfor betaler man måske for ingenting ved at have et abonnement med for eksempel 10 gb data, hvis man reelt kun bruger 1 gb, vurderer Thomas Cilius, der selv har arbejdet i telebranchen.

Så mange danskere har nu en smartphone
Så mange danskere har nu en smartphone

Han tilføjer, at der allerede er kunder, der har skiftet abonnement ved hjælp af app'en, og at de sparer et sted imellem 60 og 110 kroner om måneden.

LÆS OGSÅ: Smartphones optager mere tid end børn og kærester

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nærmest alle bloggere reklamerer lige...
bt.dk
21 vanrøgtede hunde blev fjernet fra...
bt.dk
Forskere gør vildt fund ved lille ø:...
bt.dk
Ophidset Morten Wieghorst: Det er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx