25/01-16 12:27

Efterskole sætter 'League of Legends' og ' Counter Strike' på skemaetEfterskole sætter 'League of Legends' og ' Counter Strike' på skemaet

Frøslevlejrens Efterskole har sat E-sport på skemaet som linjefag i det kommende skoleår.

storybild

Arkivfoto (Billede: Polfoto)

E-sport er computerspil, der ofte kræver en holdindsats. På den nye linje vil man blandt andet have fokus på spillene 'League of Legends' og ' Counter Strike'.

Anne-Mette Hess, der er konstitueret afdelingsleder på Frøslevlejrens Efterskole, mener, det er et godt emne at sætte på skemaet. Det skriver DR SYD.

- Et ophold på en efterskole er så godt et tilbud til unge mennesker, at der også skal være noget for dem, der ikke interesserer sig for andet end gymnastik og musik, siger hun.

Efterskolen annoncerede det nye fag ved juletid, og der har allerede været stor interesse for linjen. Det første hold med 20 pladser er allerede fyldt op, og man har nu oprettet en venteliste.

På Københavns Universitet siger medieforsker Anne-Mette Thorhauge, at det er et fint initiativ at inddrage E-sport i undervisningen:

- Computerspil er en enorm meningsfuld aktivitet, hvor man får udviklet sociale og kognitive kompetencer, så det er helt oplagt at få trukket computerspil ind i undervisningen.

De senere år er interessen for E-sport eksploderet, og der er mange penge at hente, hvis man bliver dygtig nok.

LÆS OGSÅ: Vildt! 23-årig gamer-gud er gået på pension

LÆS OGSÅ: TV: Mød den vilde skateboarder Tony Hawk

LÆS OGSÅ: Du kan blive virtuelt voldtaget i GTA

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx