Af - 04/09-13 17:46; Opdateret: 04/09-13 18:00

Tivoli og zoo hitter hos ungeTivoli og zoo hitter hos unge

En café er det suverænt mest populære sted at gå på første date, viser ny meningsmåling. Men de unge er også vilde med forlystelsesparker og zoologiske haver.

Bildstrecke im Grossformat »

Er du lidt nervøs for ikke at have noget at sige, når du sidder og stirrer en mere eller mindre ukendt person dybt i øjnene på jeres første date?

LÆS OGSÅ: Markant flere helt unge tyr til datingsites

Så drop den klassiske café-date og gå i stedet ud og gør noget, hvor I bevæger jer. Sådan lyder rådet fra singlecoach Louise Gravesen:

»Der er meget på spil, og derfor gør man sig selv en tjeneste ved at tage i Tivoli, ro en tur i en robåd eller tage på skøjtebane. Det er lettere at få samtalen til at glide, når man ikke sidder over et glas vin og ser hinanden i øjnene. Og er der ikke noget at tale om, kan man altid spise en is,« mener hun.

LÆS OGSÅ: Unge dater løs på smartphonen

De fleste danskere foretrækker dog stadig at gå på café eller restaurant på første stævnemøde, men blandt de 18-29-årige er zoologisk haver og forlystelsesparker faktisk ganske populære, viser en meningsmåling foretaget af YouGov for metroxpress.

»Vi kan da kun være enige – her er både utroligt romantisk og en masse aktiviteter fra forlystelser over musik til fyrværkeri, hvis man mangler lidt at snakke om,« lyder det fra Tivolis underdirektør for marketing, Dorthe Weinkouff Barsøe.

LÆS OGSÅ: Grimme kvinder skal lokke mænd på datingsite

»Dyrene og naturen giver inspiration og åbner op for en masse historier for eksempel om rejser, man har været på,« supplerer Sani Widell, arrangementschef i København Zoo, der også mener at have hørt om et studie med den konklusion, at der er større sandsynlighed for, at man går hjem og har sex, hvis man først har set dyr i gang med akten.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sødt billede: Johanne Schmidt-Nielsen...
bt.dk
Politi finder bil væltet på motorvej...
bt.dk
Mand trak kniv i supermarked: Kan du...
bt.dk
Skud affyret i boligområde
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx