20/10-15 17:23

TV: Sexlegetøj - Her er årets top tre til parreneTV: Sexlegetøj - Her er årets top tre til parrene

På Europas største sexmesse er der altid en overraskelse eller to. Det var der også denne gang, du kan se hvilken, når Mathilde Mackowski præsenterer top tre lige her.

Mathilde Mackowski deltog i år på Europas største sexmesse i Hannover, og her har hun påtaget sig at finde en top tre til mænd, kvinder og par over gode forslag til sexlegetøj.

5 facts om stiv diller
5 facts om stiv diller

Mackowski driver til dagligt sexbutikken sinful.dk, som for nyligt blev tildelt Børsens gazellepris, en pris som uddeles til virksomheder i vækst.

- Nyheder til par er altid min favorit. Det er et felt hvor jeg synes det er lidt sværere at finde på nogle nye ting, men i år må jeg tage hatten af for særligt tre brands.

- Det Canadiske brand We-Vibe, der er verdenskendt for at skabe det første stykke selvsiddende sexlegetøj som kvinden kan have siddende oppe samtidig med manden trænger ind i hende, har gjort det igen. De har videreudviklet på deres populære produkt og har integreret en app i selve produktet. Det betyder at man nu kan styre vibrationerne på lang distance.

- At sexlegetøjsbranchen går ind og videreudvikler på ting der er en stor del af vores hverdag, som Apps jo er, det viser at branchen er med helt fremme og altid har tænkt sig at gå i stå.

Playboy stopper med at vise nøgne damer
Playboy stopper med at vise nøgne damer

- Ligeledes er det vildt at opleve hvor stor en forskel Fifty Shades of Grey feberen har betydet for hele opfattelsen af sexlegetøj. Og brandet har nu igen slået til med en ny serie, lige til at snuppe med i weekendtasten.

Du kan se Mackowskis bud på en top tre til par i klippet øverst i artiklen.

Efter Schumacher-skilsmisse: Med nye bryster i Playboy
Efter Schumacher-skilsmisse: Med nye bryster i Playboy

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lynfyret i Superliga-klub - nu har...
bt.dk
68-årige Preben forstår ikke...
bt.dk
‘X Factor’-Rasmus vælter sig i tilbud...
bt.dk
Fødevarestyrelsen trækker salater...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx