Af Tikkie Oestrich Iversen - 26/06-13 07:24; Opdateret: 05/09-13 15:23

Rick Owens designer for AdidasRick Owens designer for Adidas

Den amerikanske designer er besat af at styrketræne, til gengæld hader han at løbe, men har indset, at han bliver nødt til det for at holde sig i form. Og hvilken bedre motivation end at designe sin egen linje af løbesko for Adidas?

storybild

polfoto (Billede: Mike Kemp)

Rick Owens har haft sit eget mærke siden 1994, og har kreeret klæder i primært sort, hvide og grå nuancer til blandt andre Kate Moss.

Hans designs er desuden blevet skudt af den kendte fotograf Annie Leibovitz og hans første modeshow under New York Fashion Week i 2002 var sponsoreret af amerikansk Vogue og Anna Wintour.

Nu kommer han med en mindre sko-kollektion for Adidas. Men du skal have den store pengepung frem hvis du skal ud og løbe i de nye sko. De koster nemlig mellem 2.300-2.900 kroner, hvilket er en del mere end de gængse Adidas-sko, men billigt i forhold til Owens’ normale skopriser, der går helt op til 9.000 kroner.

Skoene bliver lavet af læder, ruskind, nylon og canvas og bliver offentliggjort under Rick Owens eget show under modeugen i Paris og lægger sig i forlængelse af Adidas’ nyligt offentliggjorte samarbejde med Raf Simons.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Muslimsk læge: Støjberg, du glemmer...
bt.dk
Chok i FC København: Stjernespiller...
bt.dk
Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Har du set sådan én før? Mystisk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx