Af - 04/12-15 09:39

Derfor skal du ikke have sex med din kvinde inden julefrokostenDerfor skal du ikke have sex med din kvinde inden julefrokosten

Det hjælper IKKE at "bolle din kvinde af", inden hun går til julefrokost. Tværimod får hun bare mere lyst til sex. Sådan lyder det fra sexologer.

Bildstrecke im Grossformat »

Nu hvor det ikke kan betale sig for mænd at "bolle deres kærester af", så vil du måske gerne vide, om det også har den modsatte effekt, når kvinder har sex med deres partner, inden han tager til julefrokost. Få svaret her.

Hun ser bedre ud end nogensinde. Festmakeuppen er lagt, stiletterne er taget i brug, og hun dufter langt væk af god parfume.

Der er nok en del mænd, som kan have det lidt svært ved at sende partneren afsted til julefrokost i den mundering. Måske derfor er der nogle, der vælger at "bolle kæresten af", inden hun tager afsted i den overbevisning, at hun så slet ikke har lyst til sex.

Det er det dummeste, man kan gøre, for at forhindre, at hun er utro til julefrokosten. Hvis kvinden først har fået sex, inden hun tager afsted, så får hun mere lyst om aftenen. Hun vil føle sig mere lækker og få stjerner i øjnene. Det tiltrækker mænd.
Det siger sexolog Joan Ørting.

Ida udgiver bog med saftige sms'er fra mænd: Her er utro mands frække beskeder
Ida udgiver bog med saftige sms'er fra mænd: Her er utro mands frække beskeder

Hun bakkes op af sexolog og parterapeut Paprika Noel.

- Kvinders seksuelle energi stiger, jo mere sex hun får. Hvis man ”knalder hende af” inden julefrokosten, så stiger hendes liderlighed, hendes udstråling forandrer sig til det bedre, og hun bliver mere tiltrækkende, siger Paprika Noel.

TV: Hun var ham utro – her slår han op på den mest udspekulerede måde
TV: Hun var ham utro – her slår han op på den mest udspekulerede måde

Hun har hørt om mænd, der boller deres kvinder af, fordi de forsøger at efterleve 'saml appetit ude, men spis hjemme'-princippet. Men hun forklarer, at kvinder lagt fra er utro, fordi de får for lidt sex.

- I de fleste tilfælde har det intet med deres partner at gøre, når folk er utro. Ofte er man utro, fordi man ikke hviler nok i sig selv, og ubevist vil ødelægge noget godt for sig selv, fordi man ikke føler, at man fortjener parforholdet, siger Paprika Noel.

Hvis du nu sidder tilbage og er helt forvirret over, hvordan du så best muligt sender din partner afsted til julefrokosten med mindst risiko for, at hun er dig utro - så læs sexologens råd i faktaboksen i venstre side af artiklen.

Var din mor eller far utro? - Så har du dobbelt så stor risiko for selv at være det
Var din mor eller far utro? - Så har du dobbelt så stor risiko for selv at være det

LÆS OGSÅ: Utro én gang? Sådan bliver det fremover ifølge videnskaben

LÆS OGSÅ: Suspekt-Emil afslører: Min kone var mig utro med min bedste ven

LÆS OGSÅ: Privatdetektiv: Kvinder er bedre til at skjule utroskab

LÆS OGSÅ: Er du dine venner 'utro' med telefonen? Pas på, siger psykolog

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du en elektronisk p-skive? Så...
bt.dk
Politiet rykkede ud til...
bt.dk
Skat og politiet har snuppet biler og...
bt.dk
Mimi Jakobsen: Sømandsboss kaldte mig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx