Af - 13/08-16 12:53

Medina raser: Stop nu med at være negativeMedina raser: Stop nu med at være negative

Medina langer ud efter medierne, og folk der kritiserer, i kølvandet på den negative omtale hendes flygtninge-besøg i Jordan har fået.

Bildstrecke im Grossformat »

Hun er nyforlovet med modelkæresten Sebastian Lund, men i øjeblikket er det et helt andet emne, der optager Medina.

Sangerinden er netop hjemvendt fra en tur til Jordan sammen med DR-journalist Abdel Aziz Mahmoud, hvor de har besøgt flygtninge nær den syriske grænse - et besøg, der har skabt enorm debat på de sociale medier. Og det er ikke kun af den positive slags.

Nyheden har fået mange til at debattere på Facebook, hvorvidt sangerinden har udnyttet flygtningesituationen til at få opmærksomhed.

Derfor er Medinas Tyskland-tour aflyst
Derfor er Medinas Tyskland-tour aflyst

Derfor langer Medina nu ud efter dem som kritiserer, men også medierne, som hun mener i for høj grad fokuserer på det negative:

- At høre historier og rent faktisk vide, hvad folk er igennem... Det er noget, som danskerne herhjemme nogle gange godt kan glemme - at det er dybt traumatiserede mennesker, der er flygtet af en grund. Jeg synes, der er gået for meget sur politik og sure kommentarer i det. Folk glemmer, at det bare er mennesker, siger Medina til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Det er 'fucking' sejt at bruge tid på at hjælpe andre mennesker i alle mulige henseender. Det går lidt tabt i, at medierne har travlt med kun at skrive negativt om 'fucking' alt. Det gør mig rigtig ked af det, at også saglige medier efterhånden er ved at gå ned ad den der reality-vej på en eller anden måde. Jeg synes, det er mega sørgeligt.

Medina chokerer: Viser sine bare bryster på instagram
Medina chokerer: Viser sine bare bryster på instagram

Ifølge sangerinden skal medierne i stedet være med til at motivere, og det er muligvis også, hvad hun hentyder til i sit seneste opslag på Facebook.

På trods af den negative omtale, har tonen været en helt anden på sangerindens Instagram-profil. Her har hun fået mange likes og skulderklap for sit engagement.Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx