Af - 18/09-16 18:17; Opdateret: 19/09-16 06:29

Kaos på hospital: Personale måtte barrikadere sig med såret FCK-fanKaos på hospital: Personale måtte barrikadere sig med såret FCK-fan

Husfreden blev søndag eftermiddag forstyrret på Hvidovre Hospital, da fans fra henholdsvis Brøndby og FCK tørnede sammen.

storybild

Hvidovre Hospital. (Billede: Claus Bech)

Ifølge Københavns Vestegns Politi, opstod tumulten, da en tilskadekommen FCK-fan ankom til skadestuen på Hvidovre Hospital sammen med nogle pårørende cirka klokken 15. Det opdagede tre Brøndby-fans, der også var til stede, og de ringede efter 'forstærkning'.

- Kort tid efter ankommer der cirka 25 maskerede Brøndby-fans i deres velkendte gule udstyr, hvoraf 10 når at komme ind på skadesturen, inden man får lukket af, fortæller vagtchef Kim Madsen til metroxpress og fortsætter:

- Den tilskadekomne FCK-fan når at få nogle slag, men der kommer hurtigt personale til, og nogle portører bringer ham i sikkerhed i et baglokale.

Hætteklædte fodboldfans ville slås på skadestue på hospital
Hætteklædte fodboldfans ville slås på skadestue på hospital

Kim Madsen fortæller, at personalet på Hvidovre Hospital er dybt rystede, men at ingen af de ansatte kom til skade.

Han understreger også, at man fra politiets side ser meget alvorligt på hooliganisme, hvis aktivitet ikke vurderes at være højere end normalt.

- Det udsædvanlige i lige dette tilfælde er, at de to hold slet ikke spiller mod hinanden i dag.

- Vi mener at have identificeret en stor del af de involverede, og de kan forvente at blive kontaktet inden længe. De implicerede vil blive sigtet for vold og grov forstyrrelse af den offentlige orden.

- Man skal kunne blive behandlet på landets skadestuer i fred og sikkerhed uanset, hvem man er og hvor man kommer fra, siger Kim Madsen til metroxpress.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx