Af - 31/01-15 09:16; Opdateret: 31/01-15 09:26

Afsløret: Havde både kæreste og kone i fem årAfsløret: Havde både kæreste og kone i fem år

En 41-årig mand fra Stenløse blev af kæresten afsløret i også at have en kone. Han indrømmede dobbeltlivet og fik det så dårligt, at han måtte en tur på hospitalet.

storybild

(Billede: Polfoto)

Torsdag aften erkendte en 41-årig mand fra Stenløse sig skyldig i flere forhold. Det skriver sn.dk.

Ifølge Nordsjællands Politi havde manden i fem år levet et dobbeltliv med både en kone og en kæreste.

Kort før klokken 20 modtager politiet en anmeldelse fra mandens kone. Hun forklarer, at hun og manden en time forinden er blevet kontaktet på deres bopæl af to mænd med tatoveringer. De vil have hendes mand - den 41-årige - til at følge med, og da han modsætter sig det, tvinger de ham med i en bil.

Utro kæreste bad om en chance til: Se det geniale comeback
Utro kæreste bad om en chance til: Se det geniale comeback

Han når at underrette hende om, at hun skal kontakte politiet, hvis han ikke er retur efter en time. Og derfor ringer hun nu til politiet, skriver sn.dk.

Politiet har en smule kendskab til den bortførte mand og kan hurtigt spore mandens telefon til en adresse i Frederikssund. Her kan de konkludere, at der ikke er tale om en egentlig bortførelse.

Dansk kvinde giver mandens elskerinde en offentlig skideballe i avisannonce
Dansk kvinde giver mandens elskerinde en offentlig skideballe i avisannonce

For de to mænd, der 'bortførte' den 41-årige mand var i virkligheden en mand og en 33-årig kvinde, som han kendte særdeles godt. Han havde nemlig haft et kæresteforhold til kvinden i fem år, uden at hun var bekendt med, at han var gift og boede med kvinden i Stenløse.

Hun havde fået mistanke om mandens dobbeltliv og ville konfrontere ham med det. Derfor var hun mødt op på adressen sammen med en kammerat.

TV: Hun var utro - han slog op på den mest episke måde
TV: Hun var utro - han slog op på den mest episke måde

Den 41-årige kunne ikke længere holde sit dobbeltliv skjult, og fik det så dårligt, da han erkendte det, at han måtte køres på psykiatrisk skadestue I Ballerup.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx