Af - 08/08-16 09:20

Har din kæreste denne egenskab, giver han dig sjældent orgasmeHar din kæreste denne egenskab, giver han dig sjældent orgasme

Øv med øv på. Hvis han synes kvinder er det svage køn, er der formentlig langt mellem de seksuelle højdepunkter.

storybild

Dårlig nyt: Hvis han synes, du skal skal beskyttes, giver han dig sikkert få orgasmer. (Billede: scanpix/arkiv)

En dårlig nyhed kommer sjældent alene, og i dette tilfælde må man sige, at der er solid bund i det gamle mundheld: Kvinder, der har fundet ud af, at deres kæreste er noget fordomsfuld og sexistisk indstillet over for kvinder generelt, har nemlig også fundet en mand, der sjældent bringer dem til frydefulde klimaks i dobbeltsengen.

Professor: Datingapps er skyld i, at unge har mindre sex
Professor: Datingapps er skyld i, at unge har mindre sex

via GIPHY


Det skriver Cosmopolitan på baggrund af en videnskabelig undersøgelse offentliggjort i Archives Of Sexual Behaviour.

Ikke blot mænd, der var direkte fjendlig indstillede over for kvinder, præsterede dårligt i sengen. Også mænd, der bliver kategoriset som 'velvilligt sexistiske' - det vil sige mænd, der har en romantiseret fordom om, at kvinder er svage, passive og skal beskyttes - var ringe til at give deres kvinder fuld tilfredsstillelse.

Desperat pige søger sex på Smukfest: Der er gået tre uger
Desperat pige søger sex på Smukfest: Der er gået tre uger

via GIPHY

Studiet undersøgte to grupper af kvinder på henholdvis 339 og 323 personer. Forskerne målte ud fra interviews graden af fordomsfuld sexisme i deres kæresteforhold, og talte derpå med kvinderne om, hvor ofte de fik orgasme sammen med deres kæreste.

Så mange danske piger faker orgasmer
Så mange danske piger faker orgasmer

Resultatet var (ned-)slående: Hvis deres kæreste havde en fordom om, at kvinder skal beskyttes og er afhængige af mænd, fik kvinderne få orgasmer sammen med deres kæreste.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx