Af - 14/05-14 07:17; Opdateret: 14/05-14 08:30

Har været gift i 10 år: Her er forvandlingenHar været gift i 10 år: Her er forvandlingen

Vi hylder, at det i dag er 10 år siden, Kronsprins Frederik og Kronprinsesse Mary blev gift i Københavns Domkirke.

Bildstrecke im Grossformat »
Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary sidder foran alteret før vielsen i 2004. (Foto: Polfoto) Kronprinsparret forlader Rigshospitalet med deres søn, prins Christian Valdemar Henri John, født den 15. oktober 2005. (Foto: Polfoto) Kronprinsparret og prins Christian samt en koalabjørn under et besøg i Australien i 2006. Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary stod i spidsen, da Australien skulle opleve Danmark som en grøn og klimavenlig nation. (Foto: Manabu Kondo/AP/POLFOTO/arkiv) Kronprinsparret på Fredensborg Slot efter prinsesse Isabella blev døbt i Fredensborg Slotskirke. Prinsesse Isabella Henrietta Ingrid Margrethe blev født d. 21. april 2007, hun blev døbt d. 1. juli 2007. Kronprinseparret besøgte den danske ambassade i Bangkok under deres rejse til Thailand. 2008 var 150-året for etableringen af diplomatiske relationer mellem Danmark og Thailand. Det blev fejret med et erhvervsfremstød i Bangkok. (Foto: Polfoto) Under USA's præsident Barack Obamas lynvisit i Danmark, blev det også til til et kort besøg hos de kongelige, dog ikke på Amalienborg, men i de kongelige repræsentationslokaler på Christiansborg. (Jens Dige/POLFOTO) Frederik og Mary med deres nyfødte tvillinger, Vincent Frederik Minik Alexander og Josephine Sophia Ivalo Mathilda. (Foto: Stefan Lindblom/Polfoto) Frederik og Mary ankommer til en velgørenhedsmiddag i Melbourne, Australien, den 26. november 2011. (Foto: AP/William West, Pool) Kronprinsparret modtager de danske deltagere fra de paralympiske lege 2012 til reception på Amalienborg. Her hilser de på kuglestøder Jackie Tony Christiansen. (Foto: Polfoto) Frederik og Mary lytter til New South Wales Rural Fire Service Commissioner Shane Fitzsimmons den 27. oktober 2013. Parret besøgte brandmænd og takkede dem for deres arbejde med at slukke en brand, som ødelagde mere en 200 ejendomme. (Foto: AP/Rob Griffith, Pool) Frederik og Mary ved de ukendte soldaters grav i Warszawa i Polen. Billedet blev taget den 12. maj. Parret er på et tre dages officielt besøg i landet for at fejre deres 10 års bryllupsdag. (Foto: AP/Czarek Sokolowski) I artiklen kan du bruge skyderen til at sammenligne med billedet fra 2014. I artiklen kan du bruge skyderen til at sammenligne med billedet fra 2004. I artiklen kan du bruge skyderen til at sammenligne med billedet fra 2014. I artiklen kan du bruge skyderen til at sammenligne med billedet fra 2004. I artiklen kan du bruge skyderen til at sammenligne med billedet fra 2014. I artiklen kan du bruge skyderen til at sammenligne med billedet fra 2004.

Som en hyldest til kronprinseparret har vi på metroxpress samlet en række billeder af Danmarks kronprinsepar fra 2004 til 2014.

TV: Kronprinsparret ankom til grand prix-fest i tavshed
TV: Kronprinsparret ankom til grand prix-fest i tavshed

Ét billede fra hvert år, som alle fortæller en lille del af historien om parrets 10 års ægteskab.

Kronprinsesse Mary til middag med Clinton-datter
Kronprinsesse Mary til middag med Clinton-datter

Herunder kan du også se billeder, som viser forvandlingen i ét billede. Du kan trække i skyderen i midten af billederne og se forvandlingen:

Parret i fritiden
2004: Kronprinseparret til OL 2004 i Athen.
2014: Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary ankommer til Justin Timberlake-koncert den 6. maj i Parken.

Dronningen inviterer til fætter-kusine jul
Dronningen inviterer til fætter-kusine jul

Nu udtaler Kronprinsen sig om skandalen
Nu udtaler Kronprinsen sig om skandalen

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michael er sporløst forsvundet:...
bt.dk
Prins Henriks nære ven fortæller:...
bt.dk
Team Danmark-direktør er skuffet over...
bt.dk
Vandt 15 millioner i Lotto: Nu har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx