28/09-13 12:07; Opdateret: 28/09-13 12:36

Barfoed til Radikale: Vi er modsætningerBarfoed til Radikale: Vi er modsætninger

Konservatives formand Lars Barfoed leverede en bredside mod De Radikales politik i sin tale ved landsrådet.

storybild

(Billede: Polfoto)

Forud for folketingsvalget i 2011 indgik Konservative og Radikale Venstre en alliance for at vise fred og forsoning mellem rød og blå blok og få mere politik ind over midten.

Men det må man sige er fortid nu.

De Konservatives formand, Lars Barfoed, brugte lørdag store dele af sin tale på det konservative landsråd på at lægge afstand til netop Radikale Venstre.

- Jeg må bare konstatere, at Det Radikale Venstre og Det Konservative Folkeparti er hinandens modsætninger i værdipolitikken og i forsvarspolitikken, lød det fra talerstolen til salens store begejstring.

Aftalen forud for Folketingsvalget i 2011 blev efterfølgende kritiseret af dele af baglandet efter et dårligt konservativt valgresultat, og det er altså også en anden melding, der kommer forud for efterårets kommunalvalg og forårets valg til EU-Parlamentet.

- Vi ønsker selv at forsvare de værdier, vi tror på. Vi ønsker selv at kæmpe for en mere sikker verden. De Radikale ønsker bare at lade stå til, sagde han med henvisning til de Radikales Zenia Stampe, der har kaldt krigen i Afghanistan for en "umulig opgave".

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Popstjerne skrev om Andreas og...
bt.dk
Solgt i hele landet: Spis ikke denne...
bt.dk
19-årige Daniel deltog i druk og...
bt.dk
Forsker: Disse jobs forsvinder i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx