Af Jeppe Elkjær Andersen - 16/03-18 17:43

Stribevis af bøder uddelt ved royalt slot efter prins Henriks død: Nu er der gode nyhederStribevis af bøder uddelt ved royalt slot efter prins Henriks død: Nu er der gode nyheder

Situationen er sjælden, lyder det.

storybild

Blomster i anledning af Prins Henriks død ved indkørslen til Marselisborg Slot i Aarhus, onsdag den 14. februar 2018. (Billede: Henning Bagger)

I dagene efter prins Henriks død troppede hundredvis af danskere op ved de kongelige slotte for at lægge blomster. Ved Marselisborg Slot i Aarhus blev det dog en noget mindre mindeværdig afsked, som ni forskellige personer kunne tage med prins Henrik. De ni fik nemlig en parkeringsbøde, da de valgte at parkere på Kongevejen. Men de bøder annulleres nu.

Det skriver Stiften.

De ni parkeringsbøder fik ifølge avisen folk til at brokke sig - ikke mindst til Teknik og Miljø ved Aarhus Kommune.

Og der er man nu kommet på andre tanker.

Det fortæller Kim Gulvad Svendsen, der er afdelingschef ved netop Teknik og Miljø i kommunen, til mediet:

»Vi kunne godt se, da vi så folks reaktioner, at det var en upassende baggrund at udskrive p-afgifter på. Men i den her sjældne situation har vi valgt at være lidt large, og se igennem fingrene med folks ulovlige parkeringer,« siger Kim Gulvad Svendsen.

Han fortæller samtidig til mediet, at han dog ikke forventer, at der efter klagerne over parkeringsbøderne på Kongevejen vil komme mange flere af den slags klagesager.

Ikke mindst fordi der ifølge afdelingschefen var tale om en situation, som ikke er 'hverdagskost'.

Samtlige ni parkeringsbøder, der blev udstedt på Kongevejen i forbindelse med prins Henriks død, annulleres, oplyses det.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Klopp efter vild målfest: Det var tæt...
bt.dk
Mette Gjerskov fyret med øjeblikkelig...
bt.dk
Emil er flyttet fra Jylland til...
bt.dk
Friends-stjerne deler ulækkert...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx