Af Louise Petring - 28/03-18 08:42

Nu reagerer undertøjsfirma på Medinas kokain-domNu reagerer undertøjsfirma på Medinas kokain-dom

Fredag i sidste uge fik Medina en dom for både at have kørt spritkørsel og narkokørsel. Det har fået Folkekirkens Nødhjælp til at stoppe samarbejdet med sangerinden. Men det stopper ikke lingerifirmaet Missya.

storybild

Medina er for nyligt blevet dømt for at have kørt narko- og alkoholkørsel. (Billede: Torben Christensen)

Det skriver ugebladet SE og HØR.

Medinas samarbejde med lingerifirmaet Missya kommer ikke til at få konsekvenser af, at popdronningen fredag i sidste uge fik en dom for at have kørt narko- og spritkørsel.

Josephine Maria Andreasen, der er salgschef i Missya, der er producenten bag Medinas undertøjsbrand, støtter Medina, på trods af hendes dom.

»Medina har begået en svært tilgivelig fejl, men er blevet dømt, har fået sin straf og angrer dybt. Vi støtter Medina i hendes svære tid og forventer, at hun igen i fremtiden vil arbejde hårdt på at blive et forbillede for hendes mange tusinder støtter,« siger Josephine Andreasen til SE og HØR.

Medina blev fredag i sidste uge dømt for at have kørt promille- og narkokørsel. Da den danske sangerinde blev stoppet, havde hun en promille på 1,13.

Medina har derfor fået en bøde på 43.500 kroner og er blevet frakendt sit kørekort i 3,5 år. Den 35-årige sangerinde tilstod desuden også at have taget én bane kokain samt at have drukket et glas vin på Langelandsfestival, et glas vin mellem Fyn og Sjælland og et par drinks på Strandpavillionen i Hornbæk.

Det hele skete tilbage i juli 2017.

Popdronningen opholder sig lige nu i Texas i USA, hvor hun tog hen, efter hun fik sin dom i sidste uge.

Medina har desuden skiftet sit navn for tredje gang og hedder nu Frederikke Hansen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mulig personpåkørsel: Flere toge...
bt.dk
Dansk landsholdsstjerne siger farvel:...
bt.dk
Ny tendens inden for dating? Jeg går...
bt.dk
Mascha Vang og kæresten er tilbage...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx