Af - 17/07-16 08:56

Familie sender hjerteskærende besked til EmilieFamilie sender hjerteskærende besked til Emilie

Forsvundne 17-årige Emilie Mengs familie har skrevet en besked til hende.

Bildstrecke im Grossformat »

Familien til forsvundne Emilie Meng, der ikke er blevet set siden sidste søndag klokken 04.00, har nu skrevet en besked til hende på Facebook.

Emilies fætter, Robin Witzner, har bedt metroxpress om at dele følgende:

Kære Emilie

Livet som teenager er ikke altid nemt. Der vil være lektier der skal laves, aftaler der skal overholdes, venskaber der skal plejes, og samtidig skal der være plads til indimellem at have diskussion med mor, far eller søskende.
Jeg husker selv første gang, jeg var utilfreds og løb væk hjemmefra. Jeg har nok ikke været så gammel, for jeg havde pakket absolut ingenting i rygsækken, jeg havde med. Jeg forsøgte bare at være stædig i håb om, jeg ville blive stoppet på vej ud ad døren. Jeg nåede akkurat lige at ligge ude i forhaven på en bænk i en halv time, før jeg pænt måtte gå op, banke på og komme med en undskyldning.

Kære Emilie

Dengang jeg blev konfirmeret, pjækkede jeg altid fra timerne i kirken. På én eller anden måde fik jeg altid charmet mig til et "tilstedeværende kryds", selvom jeg var der 2 ud af 10 gange.
Jeg har aldrig nogensinde været troende, men Emilie, for første gang nogensinde har jeg bedt til Gud. Jeg ved ikke, hvor du befinder dig. Jeg ved ikke, om du er løbet væk for at få et pusterum fra dagligdagen. Men jeg håber inderligt, at du sidder ét eller andet sted, overvejende om snart at komme hjem.

Kære Emilie

Jeg savner dig rigtig meget. Vi savner dig rigtig meget. Du bliver 18 år her d. 31 juli (det er altid nemt at huske datoen, fordi din moster har fødselsdag samme dag). Du bliver nødt til at komme hjem og fejre det med os andre. Jeg kommer nok ikke til at vinde Masterchef på det, men jeg lover, at så bager jeg en kage!

Kære Emilie

Lige meget hvad der er sket, så er der intet, der er så slemt, at vi ikke kan klare det sammen.
Venner vil komme og gå. Kærester vil blive udskiftet. Men familie vil altid være familie.
Så Emilie, hvis du sidder derude og læser med.. Vær nu sød at komme hjem igen.

Hvis vi bare står sammen, kan vi klare hele verden..

Fra hele din familie

Meng/Witzner/Holck Andersen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx