Af David Andersen - 18/12-17 13:34

Jonas var i IKEA med familien: - Det havde jeg ikke lige regnet med at finde i børneafdelingenJonas var i IKEA med familien: - Det havde jeg ikke lige regnet med at finde i børneafdelingen

Man kan købe lidt af hvert i IKEA, men 24-årige Jonas var alligevel ret overrasket over, hvad han fandt i børneafdelingen.

storybild

24-årige Jonas Karlsen.

Der var dømt familiehygge lørdag eftermiddag, da 24-årige Jonas Karlsen fra Holbæk var i IKEA sammen med sin kæreste og deres treårige søn samt hans svigermor og 12-årige svigerbror.

»Vi skulle bare have noget at spise og gå lidt rundt og ose«, som han siger.

Og familien fik virkelig noget at glo på, da de var kommet til børneafdelingen, og svigermoren tog en pude op, for at kigge nærmere på den.

»Hjalte, den 12-årige, kommer hen til mig, og siger: 'Der ligger en dildo i en af udstillingssengene'. Og jeg griner selvfølgelig af ham, og siger, at det bare noget, der ligner«, siger Jonas Karlsen til metroxpress.

»Men da jeg kommer derhen, står min svigermor og ser helt mærkelig ud. Og så begynder hun bare at grine«.

Under puden gemte sig nemlig en dildo, der af uvisse årsager var blevet efterladt i en seng, der målrettes til teenagere.

Jonas Karlsen tilkaldte en medarbejder, som fornuftigvis valgte at tage nogle servietter at samle dildoen op med, før hun bar den væk.

»Hun var helt befippet«, husker Jonas.

Selv synes han bare, det er sjovt, men han er dog glad for, at hans søn lå og sov, da de fandt det malplacerede stykke sexlegetøj.

»Det kunne jo godt have været lidt svært at forklare, hvad der foregik«, som han siger.

IKEA har ingen kommentar til sagen på nuværende tidspunkt, men oplyser i en mail til metroxpress, at de tager sagen meget alvorligt.

FOTOS: Jonas Karlsen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter stor turneringssejr: Danske...
bt.dk
Patrick Nielsen om boksebrag mod...
bt.dk
Læge advarer: Alt for mange danskere...
bt.dk
Råd: Cigaretter skal koste 80 kroner...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx