Af - 19/07-16 22:39; Opdateret: 03/08-16 09:47

Derfor undgår hver syvende dansker at gå med grå t-shirtDerfor undgår hver syvende dansker at gå med grå t-shirt

.. Sommervarmen hjælper ikke på 'problemet'.

Bildstrecke im Grossformat »

Ny undersøgelse, som YouGov har udarbejdet for metroxpress, viser, at flere frygter at få synlige svedpletter, når de går med grå t-shirt.

I dag har solen endelig vist sine stråler, og temperaturen er på vej til at blive ganske fornuftig. Men når varmen lægger sig over Danmark er der flere danskere, der vinker farvel til grå t-shirts.

Det viser en ny undersøgelse, som metroxpress har fået udarbejdet af YouGov. Her svarer 14 procent, svarende til hver syvende dansker, i hvert fald at de har undladt at gå med grå t-shirt, fordi de frygter, at eventuelle svedpletter kan ses for tydeligt.

Blandt unge mellem 18-29 år er det mere end hver tredje, der har undgået den grå t-shirt på grund af de mørke plamager.

Ser man særligt godt ud i grå, men frygter man samtidig de store svedpletter under armene, er der dog en løsning på dilemmaet. For i Japan har de udviklet en aircondition kun til dine armhuler, skriver Mirror.

Det fungerer således, at du 'klipser' den lille ventilator fast til ærmet på din t-shirt, og så ventilerer den kold luft ind under t-shirten. Det diskrete produkt bruger to AAA-batterier, så du kan få kastet kølig luft ind til dine armhuler i fem til ni timer alt efter hvilket ventilationsniveau, du vælger.

Hvis du mere er til langærmet bluser, skriver engelske Mirror, at det også er en mulighed at klipse maskinen fast på udskæringen foran eller bagpå t-shirten.

Du kan købe et par ventilatorer til dine armhulet for 3,800 Japanske Yen, hvilket svarer til 240 kroner. Er du gode venner med de japanske gloser kan du læse mere om den nye opfindelse her.


LÆS OGSÅ: V-hals eller rund-hals: Her er hvad danskerne foretrækker

LÆS OGSÅ: London nyder livet trods politisk krise

LÆS OGSÅ: Overpris på varer til kvinder bør være ulovligt

LÆS OGSÅ: Derfor er der små knapper på dine jeans

LÆS OGSÅ: Derfor er der små knapper på dine jeans

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx