Af - 29/03-17 16:52; Opdateret: 29/03-17 18:44

Tragisk ulykke i stor dansk virksomhed: Mand klemt ihjel i elevatorTragisk ulykke i stor dansk virksomhed: Mand klemt ihjel i elevator

En person har mistet livet i en elevatorulykke hos Novo Nordisk i Gladsaxe.

Bildstrecke im Grossformat »

Arkivifoto.

OPDATERING: Tidligere fremgik det i denne artikel ud fra information fra politiet, at ulykken fandt sted hos Novozymes. Men det viser sig, at ulykken i virkeligheden fandt sted hos Novo Nordisk, der ligger i samme område.

Politi og anden udrykning er rykket ud til en ulykke på Novo Nordisk i Gladsaxe, hvor en 53-årig mand sad fast i en elevator. Manden er efterfølgende afgået ved døden. Det fortæller den vagthavende ved Beredskab Øst.

- Vi fik meldingen om, at en person var fastklemt i en elevator. Da vi kom ud til stedet var personen blevet hjulpet ud ad elevatoren af en kollega, men personen afgik efterfølgende ved døden, også selvom der var forsøg på genoplivning, siger den vagthavende ved Beredskab Øst Jan Bendtzen.

Den afdøde mand var elevatorreparatør og arbejdede ifølge Ritzau i skakten under vareelevatoren, da den pludselig faldt ned over ham.

Omkring klokken 18.00 oplyser politiet, at de har underrettet den dræbte mands familie om de tragiske omstændigheder.

»Han er på en eller anden måde i forbindelse med en reperation af elevatoren kommet i klemme i selve elevatorskakten. Man må antage, at elevatoren er kørt ned og mast ham,« siger vagtchef Brian Munck.

Indsatslederen arbejder stadig på ulykkesstedet, hvorfor at man ikke kan komme med flere oplysninger lige nu.

Den vagthavende hos Københavns Vestegns Politi bekræftede tidligere, at man var på vej til en ulykke.

- Der er tale om en person, der er fastklemt i en elevator hos Novozymes (Novo Nordisk, red.). Det er vist ret alvorligt, sagde vagtchefen, der oplyste, at politiet er på vej til stedet og derfor ikke ved mere i skrivende stund.

På Beredskabsinfo.dk kan man læse, at ulykken, der har alarm klokken 16.08, at ulykken drejer sig om redning af en fastklemt person i en 'maskine' eller lignende.

På Smørmosevej, hvor ulykken er fundet sted, ligger såvel Novo Nordisk og Novozymes. Men ulykken skal altså være fundet sted hos Novo Nordisk, og ikke Novozymes, som metroxpress skrev tidligere.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stålsat Michael Laudrup: 'Jeg ønsker...
bt.dk
Se billederne: Indere håner den...
bt.dk
Astana-dansker om lukningssnak: 'Det...
bt.dk
Sportsdirektør jubler over...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx