Af - 24/09-13 07:53

Så mange vælger krimien frem for partneren i sengenSå mange vælger krimien frem for partneren i sengen

Danskerne ved godt, hvad de vil bruge tiden på, når de går til ro.

storybild

Danskerne ved godt, hvad de vil bruge tiden på, når de går til ro. Og det er ikke sex. (Billede: Polfoto)

Danskerne vil hellere kigge dybt i kriminalromanerne med Lisbeth Salander, Carl Mørk og Kurt Wallander end at kigge deres partner dybt i øjnene, når døren til soveværelset lukker.

LÆS OGSÅ: Sex: Hver fjerde kvinde ved ikke hvordan man bruger gummi

En ny undersøgelse af danskernes vaner i sengen, som Epinion har foretaget for Ringsted Dun, viser, at to ud af tre danskere helle vil læse eller se tv end at dyrke sex.

- Der er mange forskellige årsager til, at flere vælger at bruge de sidste timer i døgnet på at læse en god bog eller at se et afsnit af yndlings-tv-serien i fjernsynet eller på iPad’en. Efter en travl og hektisk dag fyldt med pligter og gøremål kan det virke nærmest uoverskueligt og anstrengende at dyrke sex, og derfor finder mange det nok mere afslappende at læse eller se tv, siger sexolog Vivi Hollænder.

Indret soveværelset

Hvis man kunne tænke sig at lægge bogen på natbordet og udforske lidt soveværelses-vildskab, handler det ifølge Vivi Hollænder om at skabe den rette atmosfære.

LÆS OGSÅ: Vil knalde 100.000: Islamister raser over Ania

- Soveværelset er ikke bare et rum, hvor vi tilbringer natten, og hvor vi skal genoplade batterierne, så vi kan vågne med ny energi. For de fleste mennesker er det også husets centrum for intimitet og erotisk nærvær, men desværre overser vi ofte, hvor vigtig rummets funktioner er for vores generelle velbefindende. Soveværelset ender tit som et alternativt pulterkammer med vasketøjskurve og dårlig indretning. Hvis dit soveværelse skal bruges til andet end at sove i og indbyde til erotik og sanselighed, må du have det med i overvejelserne, når du indretter dig,” siger sexolog Vivi Hollænder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Astrups Lørdagsbrok: Stop det...
bt.dk
Nye detaljer i Ståles 'kedelige...
bt.dk
Brandfolk kæmper stadig med flammerne...
bt.dk
Særbehandling til stjerne: Han...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx