Af - 22/05-16 08:50; Opdateret: 22/05-16 09:05

Skybrud afblæst - i stedet chance for årets varmeste dagSkybrud afblæst - i stedet chance for årets varmeste dag

Skybruddet, som DMI varslede søndag over det vestlige Jylland, er afblæst. I stedet er der chance for, at vi kan lokalt kan måle den hidtil varmeste dag i år. Rekorden er 25,6, grader.

Bildstrecke im Grossformat »

DMI varslede i går risiko for skybrud over de sydvestlige dele af Jylland og Fyn søndag. I dag bliver varslen trukket tilbage.

- Det hele ser meget anderledes ud. Den koldfront, som skulle være kommet i løbet af eftermiddagen kommer først i løbet af aftenen. Mellem klokken 21-24, siger vagtchef ved DMI Dan Nilsvall.

Derfor skal du passe på med at bruge spray-solcreme
Derfor skal du passe på med at bruge spray-solcreme

De sydvestjyske og fynske dele af landet går dog ikke fri af regnen. Ifølge meteorologen kommer der stadig masser af nedbør. Den er bare ikke lige så koncentreret som først antaget:

- Der kan stadig falde omkring 25-30 millimeter nedbør, men det kommer over en længere periode og ikke inden for de 30 minutter, som er er tidsgrænsen for et skybrud, siger Dan Nilsvall.

Imens jyder og fynboer må vænne sig til tanken om regn senere i dag, ser det anderledes positivt ud for danskerne i det mere østlige egne. Her bliver vejret ifølge vagtchefen 'fantastisk':

- Mod syd og øst bliver det fantastisk, og flere steder bliver det 20-25 grader. Der kan være chance for, at vi lokalt kan måle den varmeste dag i år, siger Dan Nilsvall og henviser til den varme periode for to uger siden, hvor den hidtil varmeste dag på 25,6 grader blev målt i Jylland.

Så er det ved at være tid, men: Solcreme kan ødelægge din sæd
Så er det ved at være tid, men: Solcreme kan ødelægge din sæd

Koldfronten i det vestjyske bliver ifølge DMI's vagtchef hængende mandag, men går hurtigt i opløsning igen. Herefter bliver det generelt bedre og bedre i hele landet, og hen mod weekenden, tegner det til at blive pænt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
'Mette Frederiksen, du må aflive et...
bt.dk
Godt nyt til FCK efter fadæse:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx