Af - 23/01-17 12:27

Klubkonge åbner ny torsdagsklub i KøbenhavnKlubkonge åbner ny torsdagsklub i København

Nyt år, ny klub. Der er spændinger i Københavns natteliv, og nu lader det til, at byen bliver en torsdagsklub rigere.

En af Københavns helt store festmagere, Patrick Peitzsch, der efterhånden har stået bag et utal af natklubber, afslørede søndag i en kontroversiel video på Facebook, at han efter længere tids pause åbner en ny torsdagsklub i næste måned.

- Det tager 30 minutter at samle en uzi og et halvt år at bygge en tank. Gode ting tager tid, siger den 26-årige ‘selvudlærte entertainer’, der i videoen ses i militærtøj og bevæbnet med en riffel.

KLUBKRIG: Hvilken natklub er din favorit?
KLUBKRIG: Hvilken natklub er din favorit?

Fire unge fyre, klubbens 'soldater', også kaldt promoters, alle i fuld camouflage og med en sort sæk over hovedet, sidder på gulvet foran, i hvad der kunne ligne en simuleret henrettelse, som man ser det på propagandavideoer fra de varme lande.

- Jeg vil føre krig igen, og jeg har aldrig tabt. Velkommen til RAMBO, indbyder Palle P, med henvisning til sin tidligere succesfulde torsdagsklub-krigsførsel, og forsikrer desuden sit publikum om, at han altså ikke er dum.

Ny natklub åbner i København
Ny natklub åbner i København

Klubben finder inspiration fra action-karakteren John Rambo, en Vietnam-veteran spillet af Sylvester Stallone. Ejerne fortsætter dermed den kontroversielle stil, der i kølvandet på Panama-skandalen navngav debutklubben efter selvsamme land.

Vildt: Københavnsk natklub kræver en million for medlemsskab
Vildt: Københavnsk natklub kræver en million for medlemsskab

RAMBO åbner i næste måned i den farverige biograf Palads, der før lagde lokaler til 30+ klubben Nord. Dermed kan Patrick nu igen få fat i gymnasieeleverne, der indtil videre har været for unge til at mænge sig med Panama-klientellet i weekenden.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Store forsinkelser for togpassagerer:...
bt.dk
Keld Heick springer ud i helt ny...
bt.dk
Danske 'AC' lægger sig fladt ned...
bt.dk
To teenagepiger havde billet til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx