30/10-14 06:43

Pengeautomat sprængt ud af mur ved supermarked i GramPengeautomat sprængt ud af mur ved supermarked i Gram

Tre mænd tømte en pengeautomat på Torvet i Gram og stak af i en sølvfarvet personbil.

Flere vidner reagerede natten til torsdag på et brag, da en pengeautomat placeret i Superbrugsen i Gram blev sprængt ud af væggen.

Tre mænd tømte efterfølgende boksen og stak af fra gerningsstedet, oplyser Jan Stokholm, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

- Klokken 3.03 bliver en pengeautomat sprængt ud af en mur på Torvet i Gram. Tre mænd tager for sig af retterne og er ifølge et vidne løbet frem og tilbage med indholdet af pengeautomaten til en sølvfarvet personbil, hvorefter de kører ud af Gram i nordlig retning, siger han til Ritzau.

Gram ligger i det sydlige Jylland mellem Vojens og Ribe

Mændene arbejdede hurtigt og forlod formentlig stedet efter få minutter.

Politiet ved endnu ikke, hvordan automaten er blevet sprængt i stykker. Et hold eksperter skal derfor torsdag kigge nærmere på stedet og undersøge forløbet.

- Det er gået temmelig skrapt ud over bygningen. Nogle tagsten er sprunget op, væggen er revnet, døren er blæst ud, og murbrokker er spredt godt ud over gaden. Dog er der ikke fare for sammenstyrtning, siger Jan Stokholm.

Det er et kvindeligt vidne, der bor tæt ved supermarkedet, der har set mændene, men flere kontaktede politiet umiddelbart efter sprængningen.

Politiet har ikke mange spor i sagen. Der er intet signalement af gerningsmændene eller yderligere oplysninger om bilen.

Yderligere er det uvist, hvor stort et beløb mændene formåede at få med sig i udbytte.

Det tyder ikke på, at der er stjålet noget i supermarkedet.

Ingen har været i fare i forbindelse med episoden, da der ikke bor nogen i bygningen, hvor banken lejer et lokale af supermarkedet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk koncern på vej i ny stor...
bt.dk
Japanere knuser dansk drøm om ny...
bt.dk
Maleri af kronprins Frederik deler...
bt.dk
DF-top: Messerschmidt vil gøre...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx