Af - 10/04-15 11:21

Forbrugerrådet om 'happy ending': Krænkende at havne på bordelForbrugerrådet om 'happy ending': Krænkende at havne på bordel

Hos Forbrugerrådet Tænk forstår man godt de kunder, som tænker sig en ekstra gang om, inden de begiver sig ind hos en thaimassør.

storybild

Lek-Lee Thaimassage i det indre Aarhus var et af de steder, der tilbød MX's udsendte 'happy ending'. (Billede: Morten Eggert)

”Jeg forstår fuldt ud, at det kan være krænkende, hvis man pludselig bliver tilbudt intimmassage. Jeg talte faktisk med en forleden, som var blevet tilbudt det, hvilket han fandt meget grænseoverskridende,” siger Sine Jensen, der er sundhedspolitisk seniorrådgiver.

Så mange thai-klinikker tilbyder 'happy ending'
Så mange thai-klinikker tilbyder 'happy ending'

Hendes reaktion kommer efter, at en rundspørge foretaget af metroxpress viser, at 9 ud af 16 thaimassører i det indre Aarhus tilbyder seksuelle ydelser.

Hun opfordrer derfor folk med ømme lemmer til at gå efter de autoriserede behandlere.

”Det er selvfølgelig et rigtigt svært område, fordi det at være massør er ikke en beskyttet titel. Så vores råd er at man ser sig rigtig godt for og eventielt vælger nogle autoriserede personer såsom fysioterapeuter eller kiropraktorer. Et råd kan være, at man spørge venner og bekendte og brug sociale medier,” siger hun.

Forbrugerrådet opfordrer branchen til at få gjort massør-titlen beskyttet, så forbrugerne ved, hvad der venter dem på briksen.

Thaimassør: De ødelægger det for os andre
Thaimassør: De ødelægger det for os andre

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx