Af Katrine Frederikke Wandrup - 28/12-17 19:18

Christinna kørte under en bro og hørte et 'dunk': Da politiet dukkede op, var manden vækChristinna kørte under en bro og hørte et 'dunk': Da politiet dukkede op, var manden væk

En dansk kvinde havde en meget ubehagelig oplevelse, da hun onsdag kørte i sin bil under en bro nær Aalborg.

storybild

Blomster på motorvejsbroen mellem Blommenslyst og Vissenbjerg 22. august 2016.. (Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen/Scanpix 2017) (Billede: Fotograf Sonny Munk Carlsen)

Tre mænd på en bro over vejen Humlebakken i Aalborg fik Christinna Lykke til at trække over i det andet spor. Kort efter hørte hun et 'dunk', da noget ramte hendes bil.

Episoden skete sent onsdag aften, fortæller hun til Nordjyske.

De tre mænd stod på broen lige over det yderste spor, hvor hun kom kørende. Med de mange uhyggelige sager om stenkast fra broer i baghovedet, valgte den unge kvinde at trække ind i det inderste spor for en sikkerheds skyld.

Men lige da hun skiftede vejbane under broen, hørte hun et 'dunk', da et eller andet ramte forruden.

Heldigvis for Christinna Lykke var det sandsynligvis ikke en sten, mændene på broen angiveligt kastede ned på hendes bil. Derimod mener hun, der er tale om en pind, som ikke forvoldte anden skade end en fem til syv centimeter lang ridse i ruden.

»Jeg ved godt, at man ikke dør af en pind mod forruden, men det er en syg hobby, nogle folk har sig, og de burde tænke over konsekvensen ved at kaste ting,« siger hun til Nordjyske.

Lidt længere fremme på vejen var der et lyskryds, hvor Christinna Lykke vendte rundt, og hvorfra hun kunne se, at en mand løb fra broen og mod Hvalpsundvej, hvor hun selv bor. Derfor ringede hun til Nordjyllands Politi, som hurtigt kom frem til stedet med en hundepatrulje.

Desværre havde politiet ikke held med at finde mændene fra broen, og episoden er nu blevet arkiveret. Politiet har ud fra døgnrapporten vurderet, at der sandsynligvis ikke er noget at komme efter i sagen, eftersom man ikke fandt mændene, og fordi Christinna Lykke ikke direkte så noget blive kastet fra broen, forklarer vagtchef Karsten Højrup Kristensen til Nordjyske.

Men selv om Christinna Lykke ikke decideret så mændene kaste noget, så er hun overbevist om, at de gjorde det. For hun hørte lyden, da genstanden ramte, og hun har en ridse i sin spritnye bil til at bevise det.

Sagen er en af mange om kast fra broer, hvor særligt sten har forvoldt store skader på biler og personer, der er blevet ramt. Politiet leder i øjeblikket efter en serieforbryder, som i august 2016 slog en tysk kvinde ihjel med en betonsten kastet fra en bro på Fyn nær Tarup.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Friends-stjerne deler ulækkert...
bt.dk
Myndighederne advarer: Voldsomt...
bt.dk
Netsupermarked bløder: Kassen er helt...
bt.dk
Klopp efter vild målfest: Det var tæt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx