Af - 15/06-16 22:01

Folk flækker af grin over politiets 'mirakel'-historieFolk flækker af grin over politiets 'mirakel'-historie

Nordsjællands Politi beretter om intet mindre end et mirakel, der udspillede sig i Nivå Centret mandag.

storybild

Arkivfoto af mand, der er blevet anholdt. (Billede: Scanpix)

- Mandag omkring middagstid var vi vidner til en af den slags hændelser, der ville få de fleste til at spørge sig selv, om der er mere mellem himmel og jord, end man umiddelbart kan se.

Sådan starter Nordsjællands Politi et opslag på Facebook, der i løbet af dagen i dag er gået viral på Facebook og har fået tusindvis af danskere til at klaske sig på lårene af grin.

En spektakulær joke med Josef Fritzl har ledt til politianmeldelse og hademails
En spektakulær joke med Josef Fritzl har ledt til politianmeldelse og hademails

I opslaget fortæller politiet, at to af deres betjente patruljerede ved Nivå Centret, da de blev kontakt af to borgere, der havde set tre døvstumme gå inde i centret og samle ind til et døvecenter.

- Da de to vidner kort forinden havde konfronteret de døvstumme indsamlere, var de dog stukket af. Idet det lige var sket, og de to vidner i øvrigt kunne levere fortrinlige signalementer, parkerede vi patruljevognen for at gå en tur i Nivå Centret med de to vidner og lede efter de tre indsamlere, skriver Nordsjællands Politi.

Derfor bør du droppe Facebooks humørikoner
Derfor bør du droppe Facebooks humørikoner

Inde i centret fortalte en handlende, at de tre 'døvstumme' netop var gået ind i et nærliggende supermarked. Betjentene takkede for tippet og fandt hurtigt de tre inde i butikken.

- Og her indtraf miraklet så: Pludselig kunne de tre døvstumme personer ikke bare høre, nej, de kunne også tale! Vores kæber røg naturligvis helt ned til gulvet i bar forbløffelse. Var vi vidner til noget overnaturligt?, skriver politiet med fed ironi i opslaget.

Anklager: Pas på med hvad du lægger på sociale medier
Anklager: Pas på med hvad du lægger på sociale medier

- Da vi havde fået sundet os, vurderede vi dog, at de tre personer nok aldrig havde været døvstumme, men blot var ude på at franarre penge fra godhjertede borgere. De blev derfor sigtet for bedrageri og fremstillet i grundlovsforhør tirsdag, hvor de i første omgang blev varetægtsfængslet i 14 dage.

- Vi vil gerne sende en tak til de to vidner og den handlende, der var til stor hjælp. slutter Nordsjællands Politi det humoristiske Facebook-opslag, der i skrivende stund har 4.600 likes og er blevet delt flere hundrede gange.

LÆS OGSÅ: Politi hyldes for genialt opslag: Hvem savner dette koben?

LÆS OGSÅ: 11 bandefolk fængslet for grov vold og vidnetrusler

LÆS OGSÅ: 47-årig kvinde fundet druknet i Buresø i Nordsjælland

LÆS OGSÅ: Meldepligten er blevet brudt langt over tusind gange i år

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx