Af - 15/05-16 12:48

88-årig udsat for hjemmerøveri: Men det ville han ikke finde sig i88-årig udsat for hjemmerøveri: Men det ville han ikke finde sig i

En ældre mand fra Odense lader sig ikke sådan diktere, blot fordi han bliver truet med en kniv.

Bildstrecke im Grossformat »

En hjemmerøver håbede formentlig på et let bytte, da han lørdag aften udvalgte hjemmet til en 88-årig som ramme for sin forbrydelse.

Men opgaven blev på ingen måde let for den yngre mand.

Hjemmerøveriet - eller rettere forsøget herpå - fandt sted i udkanten af Odense i går klokken 21.41, da en skruppelløs knøs mødte op hos den 88-årige med en 10 centimeter lang kniv.

Men da den ældre herre blev bedt om at finde penge frem, nægtede den 88-årige pure at give noget som helst væk. I stedet skubbede han til røveren.

LÆS OGSÅ: Røver slog 71-årig med stegepande: Skal fire år i fængsel

LÆS OGSÅ: Røvere bagbinder 60-årig kvinde i hendes eget hjem

- Der opstår tumult, da den ældre herre skubber til røveren. Han rammer kniven og får et snit i fingeren, hvilket fik den yngre mand til at stikke af, siger vagtchef ved Fyns Politi, Christian Rasmussen ifølge Fyens.dk.

Røveren beskrives som formentlig dansk, almindelig af bygning, iført en sort hættetrøje, der var trukket helt sammen om ansigtet med snorene i hætten, sorte sko og i besiddelse af en kniv på 10 centimeter.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx