Af - 21/07-16 16:04

Dette problem ødelægger hver tredje danskers ferieDette problem ødelægger hver tredje danskers ferie

Ny undersøgelse afslører, at hver trejde dansker har oplevet at få én eller flere feriedage ødelagte, fordi de enten selv, eller deres ledsagere, fik dårlig mave.

Bildstrecke im Grossformat »

Dårlig mave er en af de hyppigste sygdomme, når vi rejser ud i verden

Palmer, sol og høje temperaturer. Der er ikke noget så rart som ferie, men feriehyggen kan hurtigt tage et dyk, hvis du eller dine rejsemakkere får dårlig mave. Og det er en situation, som flere er havnet i på ferien.

Hver tredje dansker har oplevet at få én eller flere feriedage ødelagt, fordi de enten selv eller deres ledsagere, fik dårlig mave. Det viser en ny undersøgelse, som TNS Gallup har udarbejdet for Gjensidige Forsikring og Gouda Rejseforsikring.

Interesserer du dig for ferie, forbrug og rejser, og vil du opdateres med artikler om blandt andet disse emner? Så like MX Penge på Facebook.

Også hos Gjensidige Forsikring genkender man problemet.

- Problemer med maven er en af de hyppigste skader, vi ser hos danskere, der rejser ud i verden, siger Kim Rud-Petersen, koncerndirektør Nordic i Gjensidige Forsikring i en pressemeddelelse.

Ferierende danskere køber ind hos den lokale købmand
Ferierende danskere køber ind hos den lokale købmand

Når vi rejser mod fjerne himmelstrøg, bliver vi nemlig ikke kun mødt af anderledes kulturer, men også fremmede bakterier. I billedegalleriet øverst kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig mod dårlig mave.

Er uheldet sket, kan den dårlige mave nemt ende med at koste.

Rejser man eksempelvis kun med det blå kort, kan må kun få behandling hos offentlige læger og hospitaler. Er der ingen offentlige behandlingssteder, kan man altså ikke få hjælp, hvis man ikke har en rejseforsikring.

På mange populære rejsedestinationer er der kun et meget begrænset udbud af offentlige læger, eller måske ligger de meget langt væk. Og rejser man udelukkende på det blå kort, er der ikke adgang til en rejsealarmcentral, der kan hjælpe med at finde den rette behandling.
Det siger Kim Rud-Petersen i pressemeddelelsen.

Uønskede kattekillinger fylder på danske dyreinternater
Uønskede kattekillinger fylder på danske dyreinternater

LÆS OGSÅ: Borgerservice til danskere i Tyrkiet: Bliv på hotellet

LÆS OGSÅ: Rejseselskaber masseaflyser afgange til Tyrkiet

LÆS OGSÅ: Bravo Tours sender Tyrkiet-rejsende til Rhodos

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx