Af Miss Felicity, blogger - 25/08-16 14:27

KLUMME: Jeg HADER denne sexstillingKLUMME: Jeg HADER denne sexstilling

Miss Felicity deler ud af sine erfaringer.

storybild

Studio photo of passionate couple having sex, close-up (Billede: Andrey Guryanov)

Miss Felicity fra missgrey.dk har lavet dagens klumme:

Kære læsere.

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker sex. Derfor er det oplagt at tro, at jeg er frisk på at knalde i alle sexstillinger, der findes. Men det er jeg altså ikke! Det kom i hvert fald bag på Mr. Boyfriend, at jeg VIRKELIG hader denne sexstilling. Jeg har tidligere præsenteret dig for min favoritstilling, men denne gang er det altså blevet tid til at fortælle om den sexstilling, som jeg absolut ikke bryder mig om.

Derfor er cowgirl OVERHOVEDET ikke noget for mig

For hvis jeg skal være helt ærlig, er cowgirl overhovedet ikke noget for mig. Jeg føler mig slet ikke godt tilpas, når jeg sidder der og rokker akavet frem og tilbage på Mr. Boyfriends stive pik. Faktisk synes jeg overhovedet ikke, at jeg kan finde ud af det.

Jeg får intet ud af denne sexstilling. Jeg keder mig og får hurtigt en fornemmelse af, at han gør det samme. Det er først, når Mr. Boyfriend nærmest løfter mig op for at trække mig ned over hans pik, at jeg synes, at det er noget ved at være øverst. For på den måde kan han rigtig komme til at banke pikken ud og ind af min fisse, mens jeg holder ved væggen og skubber imod for at gøre det endnu hårdere. Men så er det jo igen ham, der har styringen, hvilket jo ikke er meningen med denne sexstilling.

LÆS OGSÅ: Prøv det her som forspil, næste gang I er ude at spise!

LÆS OGSÅ: Når parforholdet går fra nyforelsket til hverdagen

Derfor er det aldrig på mit initiativ, at jeg sætter mig op for at ride ham. Jeg prøver tværtimod på at undgå det. For mig er det ikke et problem, at Mr. Boyfriend har udsigt til alle herlighederne imens. Problemet er bevægelsen. Jeg er meget usikker på, hvordan det skal gøres. Hvad føles godt for ham? For der er i hvert fald ikke nogle af de muligheder, jeg har afprøvet, som føles godt for mig. Sommetider kan jeg endda opleve, at det gør ondt at sidde der ovenpå ham med hans pik helt oppe i mig. Det er som om, han rammer noget, som han ikke skal. Derudover sker der ofte det, at hans pik falder ud undervejs, hvilket gør, at vi skal starte forfra med at opbygge til klimaks. Når jeg endelig rider ham en sjælden gang imellem, er det en kortvarig affære, da jeg er hurtig til at komme ned og ligge på ryggen eller op at stå på alle fire igen.

Jeg har altså gennemsøgt hele internettet for råd og vejledning, så jeg kan blive fortrolig med denne sexstilling. Jeg vil nemlig gerne kunne variere mit og Mr. Boyfriends sexliv noget mere. Samtidig har jeg også en smule dårlig samvittighed over, at jeg altid overlader det hårde arbejde til ham. Jeg har derfor læst samtlige guides fra en hel masse eksperter. Og hold nu op, hvor bliver jeg rådet til at gøre mange forskellige ting! Nogle guider mig til at læne min overkrop ned mod min partner for derefter at skubbe mit underliv frem og tilbage. Andre mener, at det virker bedst, hvis jeg sætter mig som en frø, for nærmest at hoppe op og ned over hans pik. Efter at have læst disse eksperters udtalelser, sidder jeg altså tilbage og har flere spørgsmål end svar. Det er jo ikke til at finde ud af!

LÆS OGSÅ: Sådan gør du missionærstillingen ekstra fræk


Måske handler det bare om, at jeg skal øve mig. For som submissiv for Masteren var jeg aldrig øverst, og han er jo faktisk den mand, jeg (indtil videre) har haft det længste seksuelle forhold til. Sammen med Mr. Boyfriend handler sex jo langt mere om kærlighed og intimitet, selvom vi ofte eksperimenterer med alt fra smæk til porno. Jeg har altså stadigvæk meget at lære, når det kommer til at have sex med Mr. Boyfriend, som er ham, jeg elsker.

Kære læser – Er jeg alene om at have det svært med cowgirl? Del din mening om denne sexstilling ved at kommentere indlægget. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig på mf@missgrey.dk

Tak fordi du læste med – Jeg håber på at høre fra dig.

KH.
Miss Felicity.

LÆS OGSÅ: KLUMME: Sådan fik jeg den VILDESTE orgasme nogensinde

LÆS OGSÅ: KLUMME: Derfor skal du huske at slikke din mands 'kronjuveler'

LÆS OGSÅ: KLUMME: Derfor skal du slikke din mand i numsen under sex

LÆS OGSÅ: KLUMME: Derfor strejker min fisse, når jeg har sex med min kæreste

LÆS OGSÅ: KLUMME: Derfor skal du give din mand en finger i numsen under sex

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx