Blev du også snydt for vores faldskærmsudspring? Se det hele herBlev du også snydt for vores faldskærmsudspring? Se det hele her

Metroxpress transmitterede i går live fra et faldskærmsudspring i 3.000 meters højde. Uheldigvis svigtede forbindelsen lige inden springet. Det beklager vi! MEN du skal ikke snydes for det, så her er hele springet fra start til slut - helt uden afbrydelser!

Sekunderne før afgang. Næste 'stop' 3.000 meters højde. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

I torsdags skrev vi i metroxpress, at vi omkring klokken 18 samme dag ville 'smide' vores kameramand Casper Søby Hansen ud af en flyver i 3.000 meters højde, imens vi transmitterede det hele live via metroxpress' Facebook-side.

Metroxpress ‘smider’ kameramand ud af flyver i 3.000 meters højde
Metroxpress ‘smider’ kameramand ud af flyver i 3.000 meters højde

Casper ville naturligvis få en faldskærm spændt fast på ryggen, inden han med 200 km/t. ville suse mod jorden og forhåbentlig lande sikkert på en mark sydvest for Køge.

Som sagt så gjort.

17.45 gik Casper Søby Hansen, forfatteren til denne artikel, faldskærmsinstruktør Kim Malstrup og pilot Svend Erik Nielsen i luften i et lille 180 hestekræfters Cessna-fly og påbegyndte vores Facebook-live.

Godt nok var lyden en udfordring i den lille sardindåse af en flyver, men indtil vi ramte 1.500 meter, var forbindelsen god.

Da vi kom højere op begyndte signalet dog at vakle, og flere gange oplevede vi udsving og få sekunders afbrydelser. Dog kunne vi hver gang få reetableret signalet og fortsætte vores transmission.

MEN få sekunder før det klimaks, som alle havde ventet på - dér hvor døren til det lille propelfly gik op, og Casper skulle kaste sig ud i intetheden - røg forbindelsen helt, og seerne var efterladt med sort skærm.

Det er ikke til at bære, og vi beklager!

Danskerne tænder på actionfyldte oplevelser - dødsdriften driver os
Danskerne tænder på actionfyldte oplevelser - dødsdriften driver os

Heldigvis var vi - som vi også flere gange fik understreget på vej op i skyerne - forberedt på, at forbindelsen kunne svigte og havde derfor flere kameraer med til at forevige Caspers dåd, fra han sætter sig i flyet - tager springet ud - svæver mod jorden - og står sikkert på landjorden igen.

Se hele faldskærmsudspringet fra ende til anden herover - og denne gang garanterer vi en sikker forbindelse! God tur.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx