Af - 09/07-15 14:15

Her er årets dyreste villahandlerHer er årets dyreste villahandler

58 millioner kroner blev det dyreste hus solgt for i første halvår af 2015. Se det her.

Bildstrecke im Grossformat »
Handlen af pragtvillaen på Vedbæk Strandvej er den største i de seneste fem år, og blev indgået mellem skibsrederen Johan Wedell-Wedellsborg og modemillionæren Ole Damm. Ole Damm købte oprindeligt grunden af Karsten Ree i 2010 og fik opført huset på 530 kvadratmeter, som stod færdigt i 2012. Grunden, som ligger i første række til Øresund, er på 3.293 kvadratmeter. Kilde: Boliga.dk Virksomheden Weibel Scientific står som ny ejer af denne 231 kvadratmeter store villa med grund ud til Øresund. Boligen var til salg i et år, før mægler Ivan Eltoft Nielsen i maj pillede annoncen af nettet. Huset blev – noget usædvanligt for villaer i den prisklasse – solgt til udbudsprisen på 32 millioner kroner. Kilde: Boliga.dk Villaen ligger med udsigt ud over Aarhus bugt, og huset er med en salgspris på 27,5 millioner kroner den indtil videre største villahandel i Jylland i år. Luksusvillaen er på 470 kvadratmeter og ligger på en grund på omkring 3.400 kvadratmeter. Sælger var milliardæren Ib Nymark Hegelund, der oprindeligt havde sat boligen til salg for 50 millioner kroner. Kilde: Boliga Ejendommen ligger i det fashionable Dronninggårds-kvarter i den vestlige del af Holte og har grund ud til Furesøen. Huset er fra 1959 og breder sig ud over 167 kvadratmeter, men ellers er det sparsomt med oplysninger om boligen, som ikke har været udbudt offentligt til salg. Der er adgang til Vejlesø fra villaen, der sidst var på markedet i 2013, og som dermed ikke er solgt efter et offentligt udbud. For prisen har den nye ejer fået adgang til 291 kvadratmeter villa og en søgrund på over 3.000 kvadratmeter. Huset er fra 1972. Kilde: Boliga.dk Risskov er Jyllands svar på Hellerup, og det er da også her, de fleste tophandler på halvøen finder sted. Årets syvendeplads indtages af denne 330 kvadratmeter store villa tæt på vandet. Ejendommen var til salg i 179 dage, før den blev solgt med et prisnedslag på 1.750.000 kroner. Kilde: Boliga.dk Der skulle et prisnedslag på 2.250.000 kr. til, før køberen skrev under på aftalen for denne gigantiske villa på 450 kvadratmeter i Hellerup. Huset var udbudt i 107 dage og byder foruden de mange boligkvadratmeter også på en stor kælder og en grund på 1.576 kvadratmeter. Kilde: Boliga.dk Lejligheden var til salg i 229 dage, men den blev alligevel solgt til udbudsprisen på 15,5 millioner kroner. Boligen er på 269 kvadratmeter og er bygget i 1936. Kilde: Boliga.dk Der blev givet et pænt nedslag på 2,25 millioner kroner, før handlen af denne 260 kvadratmeter store villa i Vedbæk var i hus. Ejendommen, der ligger i første række til vandet, var til salg i 391 dage, inden en køber slog til. Kilde: Boliga.dk 17,5 millioner kroner lød udbudsprisen på, men køberen fik forhandlet sælgeren 2,7 millioner kroner ned i pris, før der blev slået til. For pengene har den nye ejer fået adgang til 244 kvadratmeter bolig og 180 kvadratmeter kælder i fjerde række til vandet. Huset blev solgt efter 178 dage på markedet. Kilde: Boliga.dk

Prisen på 34,5 millioner kroner for Prins Joakims hus, der toppede listerne over de dyreste huse i 2014 er allerede overgået i år.

På Vedbæk Strandvej ligger de to dyreste huse, der er blevet solgt i første halvår af 2015.

Men selvom det ofte er husene nord for københavn, der rimer på luksus, trænger jyderne sig også på i toppen af listen over de største villahandler i 2015. Risskov ved Aarhus er også godt repræsenteret med tre ejendomme i top 10.

Listen er lavet af boligsiden Boliga.dk

TOP 10: Her er Danmarks dyreste lejligheder
TOP 10: Her er Danmarks dyreste lejligheder

Flere huse på listen har for længest overgået den største villahandel i 2014, som var købet af prins Joachims villa på Emiliekildevej til 34,5 kroner.

Se billederne: Jyllands dyreste villa solgt efter millionafslag
Se billederne: Jyllands dyreste villa solgt efter millionafslag

Den hidtil dyreste handel i år er den 3.293 kvadratmeter store grund i Vedbæk som ligger i første række til vandet. Prisen for huset og grunden løber op i svimlende 58 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Hitler-malerier solgt for tre millioner kroner

LÆS OGSÅ: 10 dyreste byer i verden: Her vil du ikke bo!

LÆS OGSÅ: Penge sikrer taburetten i Folketinget

LÆS OGSÅ: Spar kassen ved at skifte din tv-pakke

LÆS OGSÅ: Tv-station latterliggøres: Slørede 'frækt' Picasso-maleri

LÆS OGSÅ: Danmark køber medicin til vild overpris

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Pizzeria-ejer idømt to års fængsel:...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
'Her er lønnen for en fængselsbetjent...
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx