31/10-17 12:30; Opdateret: 31/10-17 13:36

LTF-medlem skal otte år i fængsel for drabsforsøg på tankLTF-medlem skal otte år i fængsel for drabsforsøg på tank

En mand forsøgte sammen med to andre sidste sommer at dræbe en mand med kniv. Han er blevet udvist af Danmark.

storybild

København. 23-årige Amer Siddique, der er medlem af banden Loyal To Familia (LTF), er tirsdag blevet idømt otte års fængsel af Retten på Frederiksberg.

Han er desuden blevet udvist af Danmark med indrejseforbud for bestandig. Siddique er blevet dømt for drabsforsøg og grov vold.

Det oplyser Søren Harbo, der har været anklager på sagen, tirsdag.

Det var i august sidste år, at han sammen med to til tre andre ukendte gerningsmænd forsøgte at dræbe en mand på en tankstation i Valby.

Omkring klokken 02.00 overfaldt de manden, der sad i en bil, med kniv. Han blev stukket adskillige gange og var i livsfare. I alt fik han 26 knivstik. Snit i ansigt, på ryggen, ben og arme.

Siddique havde ikke nogen direkte relationer til ofret. Motivet til overfaldet var tilsyneladende et tidligere slagsmål, fortæller anklageren.

- 14 dage tidligere har der været et slagsmål af en slags inde i indre by. Det er det slagsmål, som det efter vores opfattelse var hævn for, siger anklageren og fortsætter:

- Som der blev sagt under sagen: "sådan går det, når man fucker med LTF".

Søren Harbo er tilfreds med dommen, der var i tråd med den straf, som han havde krævet.

Ud over drabsforsøget blev Siddique også dømt for grov vold. Det skete, mens han sad varetægtsfængslet i Vestre Fængsel i juni i år.

Sammen med syv andre medlemmer fra LTF overfaldt han to mænd i Vestre Fængsel. Det er tidligere kommet frem, at de to mænd, der blev overfaldet, var medlem af banden Black Army.

23-årige Siddique er tidligere dømt for både røveri og grov vold. På gerningstidspunktet var han prøveløsladt.

To gange tidligere har anklagemyndigheden forsøgt at få ham udvist. Denne gang skete det så trods den dømtes tilknytning til Danmark.

Siddique er født og opvokset i Danmark, men han er ikke dansk statsborger. Han er derimod britisk statsborger, men har ikke familie i Storbritannien.

Siddique har valgt at anke dommen til landsretten.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Boligsælgere kræver mere: De...
bt.dk
Kim er syg og på kontanthjælp: Nogen...
bt.dk
Selvom det lugter af trofæer i...
bt.dk
Se det søde billede: Filmstjerne er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx