Af - 20/01-15 08:37

19-årige Anders er oliespekulant: Handler for 30.000 om dagen19-årige Anders er oliespekulant: Handler for 30.000 om dagen

storybild

For de fleste unge er det nok venner, fester og lektier, der fylder mest i hverdagen.

Men for den Anders Egsvang Rasmussen ser gymnasielivet noget anderledes ud. Han bruger nemlig mellem otte og ti timer om dagen på oliespekulation.

Den noget anderledes hobby opstod, efter nogen fra hans klasse havde forsøgt sig med aktiehandel uden et særlig prangende overskud.

- Jeg tænkte, at det måtte kunne gøres bedre, så jeg søgte lidt rundt på nettet og faldt over en ung amerikaner, der handler med olie og underviser andre i at gøre det samme, fortæller Anders Egsvang Rasmussen til metroxpress.

Kort tid efter valgte han at sælge to cykler for at få råd til at betale 30.000 kroner for et onlinekursus.

Han var hurtig til at gennemskue, hvordan oliemarkedet hang sammen og handler i dag for 30.000 kroner om dagen hver dag.

- Jeg laver lektier, når der ikke sker noget i markedet. Heldigvis lukker oliemarkedet fredag aften og åbner først søndag aften, så der har jeg tid til fester og nyde livet, siger han.

Anders Egsvang Rasmussen færdiggør gymnasiet til sommer, og så byder fremtiden på endnu mere aktiehandel:

- Jeg skulle gerne kunne leve af det her og af at lære fra mig og holde kurser. Det er fedt at sætte sig 100 procent ind i ét marked og være ekspert på området, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx