Af - 31/08-15 07:40; Opdateret: 31/08-15 08:32

Dansk teenager med utraditionel idé: Tjener penge på at \Dansk teenager med utraditionel idé: Tjener penge på at "ødelægge" dyre sko

18-årige Karl Faurholts malerhobby blev hurtigt til en forretning.

Bildstrecke im Grossformat »

En dag købte Karl Faurholt noget stof på nettet. Han skulle bruge det til at reparere et par slidte sneakers. Da han var færdig, lagde han et billede af skoene op på det sociale medie Instagram, og pludselig begyndte det at vælte ind med positive kommentarer til hans gamle sko 'i nye klæder.'

Herefter prøvede han sig frem med maling og pludselig tog det fart.

- Folk begyndte at spørge, om jeg ikke kunne lave noget for dem, og pludselig havde jeg en reel kundekreds, forklarer den unge iværksætter til metroxpress.

Sejt: 14-årig iværksætter leger med de store drenge
Sejt: 14-årig iværksætter leger med de store drenge

Her er halvt år senere går 18-årige Karl Faurholt i 2.g på hhx, og dekorationshobbyen er blevet til et fritidsjob. Han har nu sin egen hjemmeside, hvor man kan se hans 'kunst' - og hvor man kan kontakte ham, hvis man selv vil have et par.

- Jeg har nok lavet 25-30 par for andre, men her på det seneste er det eksploderet - nu får jeg henvendelser hver dag. Jeg er nok en af Danmarks største 'sneakers customer', forklarer han.

18-årig snød alle til at tro på million-succes: Derfor gjorde jeg det
18-årig snød alle til at tro på million-succes: Derfor gjorde jeg det

Det første par Karl Faurholt malede på for en kunde, var faktisk et par Givenchy-sko med en købspris til omkring 6000 kr.

- Det er fedt, at folk stoler på mig. Ind i mellem får jeg helt frie hænder - andre gange vil folk have noget helt specifikt.

De fleste giver heldigvis Karl Faurholt masser af positiv respons, men der er også nogen, som føler, at han ædelægger dyre sneaks.

- Så sent som i går, fik jeg en masse kommentarer om, at jeg havde ødelagt et par sko, fordi jeg lagde et billede op på en facebookside. Men det er jeg ligeglad med. Hver gang der er to, som ikke kan lide dem, er der altid ti andre, der synes det er fedt, lyder det fra iværksætteren.


LÆS OGSÅ: TV: Så meget vil de kendte give for den hypede Kanye West-sko

LÆS OGSÅ: Stod i kø i flere dage: Unge drenge røvet for kostbare Kanye West-sko

LÆS OGSÅ: TV: Her ligger unge tre døgn i kø for et par sko

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx