Af - 30/12-15 14:39

Liste: Det siger din fødselsdagsdato om digListe: Det siger din fødselsdagsdato om dig

Er du født den 7. eller 25. ? Den dato i måneden, du blev født på, afspejler nemlig din personlighed fortæller numerolog. Her kan du læse, hvad din fødselsdagsdato siger om dig.

Bildstrecke im Grossformat »
Du er et stærkt individ med evner inden for lederskab. Du har et kreativt og opfindsomt sind, som skal udnyttes. Du foretrækker at have styringen, og du har talent for at blive selvstændig. Du søger balance og harmoni i dit liv. Du er samarbejdsvillig, empatisk og du har forståelse for andres problemer. Du arbejder godt sammen med andre, men du skal også fokusere på dig selv, for du har brug for at opbygge din selvtillid. Kærlighed og parforhold er meget vigtigt for dig. Du har sans for humor og nyder at kommunikere med andre. Folk er tiltrukket af din karismatiske personlighed, og du har xfaktor. Du har måske også kunstneriske eller kreative evner. Du er viljestærk og beslutsom. Du sætter høje standarder for dig selv og andre. På arbejdet knokler du, og du er samvittighedsfuld omkring kvaliteten af dit arbejde. Andre har tillid til dig og stoler på dig. Faktisk er ærlighed i det hele taget meget vigtig for dig. Du kan tale med alle om alt - du er den fødte kommunikator. Du er et multitalent og har en bred vifte af interesser. Men du kan nemt kede dig, når noget ikke længere er en udfordring. Ting, der mentalt stimulerer dig, finder du det nemlig lettere at forpligte dig til. Du nyder at tage dig af andre, og du er pålidelig samt ansvarlig. Det betyder også, at folk ofte henvender sig til dig for at få råd og hjælp. Kærlighed er meget vigtig for dig, og du er meget familieorienteret. Det er vigtigere for dig at være i et forhold end at være på egen hånd. Du er meget analytisk, og derfor holder du af at kigge ned under overfladen på forskellige ting. Overfladiskhed bryder du dig ikke om, mens du ikke kan undvære alenetid væk fra hverdagens stress og jag. Du er ekstremt intuitiv, så vær sikker på at følge dine instinkter. Du er i højere grad en leder end én, der bare lader sig lede. Du har businessevner, og du er logisk og praktisk indrettet. Du har den evne at være selvstændig. Men det er ikke kun dine resultater, der betyder noget for dig. Din fremtræden er også vigtig for dig. Du er et sensitivt og generøst menneske. Du er frisindet, og du er i stand til at se det større billede. Du har den evne, at du kan sætte dig ind i en bred vifte af mennesker og deres kulturer. På en eller anden måde har du måske også et kreativt talent. Billedet er et aktivfoto. Du er den fødte leder, for du er meget selvstændig og unik. Du elsker at være nummer ét, og derfor er du også konkurrenceminded og nogle gange usikker. Nøglen til din succes er din originalitet, og derfor er det vigtigt, at du omfavner den del af din personlighed.

Har du fødselsdag mellem den 1.-10. i måneden, så klik her for at finde ud af, hvad dit tal siger om din personlighed. Kilde: Numerolog Michelle Buchelle

Nogle bruger tarotkort, andre kigger i håndflader, mens nogle sætter deres lid til numerologi.

Numerologi er en måde at forudsige, hvad der kommer til at ske i dit liv ved hjælp af tal. Mange har nok hørt om numerologi i forbindelse med, at folk får nye navne hos en numerolog for at få et bedre liv.

Men numerologi handler også om at analysere de tilbagevendende numre og bogstaver i dit liv. Et af de væsentlige numre i dit liv er din fødselsdagsdato.

Til Daily Mail har numerologen Michelle Buchelle forklaret, hvad din fødselsdagsdato siger om din personlighed alt efter, hvilken dato i måneden du har fødselsdag.

Hendes svar kan du læse her. Datoerne 1-10 kan du finde i galleriet øverst i artiklen, mens du finder 11-31 nedenfor.

11
Du er en dyb og omsorgsfuld person, der nyder at inspirere andre mennesker. Du er følsom og intuitiv, og du kan nemt blive såret og udnyttet af andre. Når du tror på dig selv, kan du opnå store ting.


12

Du nyder at være omkring mennesker, og det er helt naturligt for dig at underholde andre. Du har nemlig en evne til at få folk i godt humør, når de er nede. Som person er du venlig og omgængelig. Du besidder den uafhængighed og bestemmelse, som er skitseret for de folk, der har fødselsdag den 1. i måneden. Men klik dig også hen til dem, der har fødselsdag den 2. i måneden, for du har også en del af de venlige og medfølende egenskaber, der er beskrevet derunder. (Se den 1. og den 2. i galleriet øverst i artiklen)

13
Du har måttet lære værdien af hårdt arbejde. Du får gjort tingene, og du er en problemløser. Du kombinerer den styrke og beslutsomhed, der er skitseret ved folk, der har fødselsdag den 1. med det kreative sind, som er beskrevet ved datoen den 3. (Se den 3. og 7. i galleriet øverst i artiklen)

LISTE: Mænd med de her navne bliver fædre i 2016
LISTE: Mænd med de her navne bliver fædre i 2016

14
Folk er tiltrukket af din udstråling, og derfor er du den naturlige kommunikator og sælger. At gøre en indsats og holde ved det er din udfordring. Vær opmærksom på afhængighed og frådseri.

15
Du nyder at hjælpe andre, og du er velsignet med en personlighed, som tiltrækker andre mennesker. Du har et behov for frihed, og derfor kræver du plads til at være dig selv i et parforhold. Familie og kærlighed er vigtigt for dig.

16
Nøglen til din succes er, at du udvikler din personlighed og overvinder egoet. Det er ikke let for dig at stole på folk, og du ser gennem falske mennesker og situationer. Du kommer ned under overfladen på de fleste ting på en dyb og eftertænksom måde.

Disse navne har størst sandsynlighed for at blive gravide i 2016
Disse navne har størst sandsynlighed for at blive gravide i 2016

17
Du foretrækker at arbejde i en position, hvor du har autoritet. Du kombinerer de intuitive og logiske egenskaber, som er beskrevet under den 7. med evnerne inden for lederskab, som er skitseret under den 1. (Se den 7. og 1. i galleriet øverst i artiklen). Det resulterer i, at du er en rigtig dygtig beslutningstager, og andre vil gerne have din vejledning og hjælp.

18
Du arbejder formegentlig i et servicefag, og du foretrækker at have styringen. Du har en selvstændig og har et stærkt sind, men du har også en god forståelse for andre folk og deres behov. Tolerance og forståelse er nøglen til din succes.

19
Du øger dit potentiale for at opnå succes, når du indrømmer dine fejl og modtager rådgivning fra andre. Du er drevet af at nå dine mål, og du har udøvende evner. Du er ofte respekteret af andre, og du er en talentfuld leder.

20
Hvis du vil have succes, skal du have selvtillid. Du kan nemlig være usikker og ubeslutsom. Du er en fredelig person, som ikke bryder sig om at argumentere og konfrontere andre. Du er empatisk, og du er en naturlig rådgiver.

21
Du har en bred interesse for ting, og du er et multitalent. Dit kommunikative talent har du fået med dig fra fødslen, og det betyder, at du kan og altid har kunnet snakke med alle om alting. På trods af dette skal du dog fokusere på ikke at bruge dine verbale evner til at sladre om andre eller beklage dig.

22
Du er ekstremt intuitiv og sensitiv. Når du kombinerer dit intuitive sind med din sans for logik, har du en glimrende evne til at få indsigt i tingene. Store projekter har du evnen til at lede, såfremt du giver noget af dig selv til projektet. Du har gode samarbejdsegenskaber.

23
Der er gang i dig. Du elsker at sætte ting i gang, og du nyder spænding og oplevelser. Du har brug for frihed til at gøre dine egne ting. Du holder af at netværke med andre, og du har en tiltrækkende personlighed. Du tilbyder at give andre råd, og du er en født sælger og promotor.

24
Pas på, du ikke hjælper andre for meget eller blander dig for meget i andres liv. Du er nemlig naturlig hjælpsom, og du er faktisk mest glad, når du kan hjælpe. Du kan samtidig godt lide, når andre har brug for din hjælp. Også på arbejdet hjælper du, for du arbejder formegentlig i et servicefag. Du er en naturlig forældre og omsorgsgiver, og du er meget familieorienteret.

Ekspert: Det her er den bedste aldersforskel mellem søskende
Ekspert: Det her er den bedste aldersforskel mellem søskende

25
Du interesserer dig for filosofi og psykologi, og du har brug for alenetid for at få samlet dine tanker og tænke over de store ting i livet. Til tider virker du måske lidt distanceret.


26

Du trives ved at arbejde selvstændigt, og du har store evner inden for forretning. Det skyldes måske, at du er en god leder. Du leder sammen med andre frem for at lede ovenfra. Du er beslutsom og har et stærkt sind. Andre skal ikke fortælle dig, hvad du skal gøre.

27
Du kæmper for de upopulære, fordi du har en stærk retfærdighedssans. Du har en intuitiv egenskab, som er beskrevet ved folk, der har fødselsdag den 2. (Se datoen den 2. i galleriet øverst i artiklen) Kig også under datoen den 7. for her besidder du de analytiske egenskaber, der er beskrevet. Kombinerer du dine intuitive egenskaber med dine analytiske, har du et forspring i forhold til at tackle mennesker og forretningsanliggender.

28
Du tager ikke nej for et svar, og når du er indstillet på noget, gør du alt, hvad der står i din magt for at få det. Du har en konkurrencedygtigt sind, og du kan lide at skille dig ud fra mængden. Du kombinerer styrke med medfølelse og intuition.


Søskende-krig: Derfor er det IKKE bedst at være 'yndlingsbarnet'
Søskende-krig: Derfor er det IKKE bedst at være 'yndlingsbarnet'

29
Du har et åbent og kærligt hjerte, men på trods heraf, må du lære at elske og værdsætte dig selv. Du er en dygtig rådgiver, og dine interesser falder inden for kategorierne: Krop, ånd og sind.

30
Tænk over, hvad du siger. Du er nemlig en talentfuld taler, men du skal huske at bruge dine verbale gaver til at løfte stemningen frem for at kritisere og nedgøre. Du er også en person, der kan lide at underholde, og du nyder at være i centrum. Du er formegentlig kunstnerisk eller kreativt begavet, eller også er du dygtig med dine hænder.

31
Du foretrækker at have styringen, og du arbejder godt sammen med andre. Folk beundrer og respekterer dig, og de stoler på de råd, du giver dem. Du stræber efter at opnå resultater, hvilket stemmer fint overens med, at du er hårdtarbejdende og samvittighedsfuld.

LÆS OGSÅ: Sover du længe? Så har forskerne en kedelig nyhed til dig

LÆS OGSÅ: TEST DIG SELV - hvilken streaming-type er du?

LÆS OGSÅ: Forskerne advarer: Det er farligere at sove for længe - end for lidt

LÆS OGSÅ: Av! Her er fem gode steder, du kan pleje dine tømmermænd

LÆS OGSÅ: Derfor rumler din mave!

LÆS OGSÅ: Sofia troede, at hun led af urinvejsinfektion - i stedet fik hun en datter

LÆS OGSÅ: GALLERI: Far og søn tager det samme billede 27 år i træk

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Midt i skandalen: Facebooks ansatte...
bt.dk
Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Chok: Historiske danske legender...
bt.dk
Person og to hunde er gået igennem isen
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx