Af - 30/03-15 20:31; Opdateret: 30/03-15 20:50

Løgnedetektor afslører: Så mange sexpartnere har kvinderLøgnedetektor afslører: Så mange sexpartnere har kvinder

Ny undersøgelse, som har brugt løgnedetektor til at afsløre kvinders løgne om sex, løser gåden om, hvem det er, som mænd har sex med, når alle hidtidige undersøgelser har påstået, at mænd har dobbelt så mange sexpartnere som kvinder.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

Nogle gange kan det føles som, at der dårligt går en dag uden at en ny meningsmåling fortæller os, hvad der foregår i de andres soveværelser.

Men nu behøver vi ikke flere, hævder den britiske forsker og professor, David Spiegelhalter fra det prestigefyldte britiske universitet, Cambridge University, som siger, at han har samlet alle meningsmålinger, analyser og suppleret dem med egne undersøgelser.

- Jeg er gået til bunds i, hvad der i virkeligheden sker i soveværelserne, og mange af mine fund er overraskende, siger Spiegelhalter til Daily Mail.

Disse partnere er de mest utro
Disse partnere er de mest utro

Noget af det som overrasker, i hvert fald professoren, er hvor lidt sex unge mennesker dyrker:

- På trods af vores sexfikserede kultur har unge forbavsende lidt sex, højst tre gange om måneden i gennemsnit. Men til gengæld har de det med mange forskellige partnere. Knap hver tredje kvinde mellem 25 og 34 år har haft mere end 10 forskellige partnere.

Danmark i top 3 over utro lande i verden
Danmark i top 3 over utro lande i verden

Og netop kvinders antal partnere og løgne herom overrasker også professoren, som har brugt løgnedetektor til at afsløre, hvad sandheden er:

- Hver gang vi ser en undersøgelse over mænds og kvinders antal af partnere, sker der noget mærkeligt, for de viser alle sammen, at mænd har haft dobbelt så mange partnere som kvinderne. Indtil nu har man ment, at det måtte skyldes mænds besøg hos prostituerede eller andet som ikke måles. Men vores undersøgelser med løgnedetektor viser, at det er fordi, at kvinderne lyver. De har nemlig dobbelt så mange, som de frivilligt indrømmer, og således stemmer antallet mellem kvinder og mænd overens.


Så højgravid kvinde sende utroskabs-sms, mens hendes mand sad ved siden af - valgte at handle
Så højgravid kvinde sende utroskabs-sms, mens hendes mand sad ved siden af - valgte at handle

Ifølge Spiegelhalter er yngre kvinder også kommet godt med i forhold til mænd, når det gælder utroskab. Hver tiende unge kvinde mellem 16 og 44 år har mere end en partner.Det samme tal for mænd i samme aldersgruppe er hver syvende

- Mændene er utro, når de er godt trætte af det hele, mens kvinder i højere grad gør det når de bare keder sig i et forhold.

Ny bog hævder: Hillary Clinton afslørede, at Bill Clinton blev misbrugt
Ny bog hævder: Hillary Clinton afslørede, at Bill Clinton blev misbrugt


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
AaB-formand om chok-fyring: Sådan...
bt.dk
To mænd fyret efter julefrokost i...
bt.dk
Asger var alene - pludselig sad armen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx