12/11-15 14:35; Opdateret: 12/11-15 15:15

25-årig har fået sin dom for at tæve rocker til døde25-årig har fået sin dom for at tæve rocker til døde

Det var den rigtige afgørelse, da Retten i Helsingør i april idømte ung mand forvaring for dødeligt overfald.

Det var den rigtige afgørelse, da Retten i Helsingør i april idømte ung mand forvaring for dødeligt overfald.

Den 25-årige Dennis Kronome Vestergaard idømmes forvaring på ubestemt tid for at banke Bandidos-rockeren "Big Mac" til døde på et værtshus i Helsinge i Nordsjælland.

Dommen er afsagt torsdag eftermiddag af et nævningeting i Østre Landsret og er en stadfæstelse af den afgørelse, som Retten i Helsingør nåede frem til tidligere i år.

Det var en sen aften på bodega Van Helsinge, at den 25-årige i juni sidste år gik bersærkergang på Poul Joachim Hansen, som Big Macs borgerlige navn lød.

Ifølge anklageskriftet blev rockeren først slået ned fra en barstol ved et hårdt knytnæveslag i brystet.

Herefter regnede en byge af knytnæveslag ifølge anklagemyndigheden ned over rockerens hoved, hals og overkrop, mens han lå "passiv og værgeløs på gulvet".

Efterfølgende blev både Dennis Kronome Vestergaard og hans lillebror anholdt i sagen. Begge blev sigtet for drab og varetægtsfængslet. Men siden er sigtelsen mod lillebroren blevet frafaldet.

Da Kronome blev dømt i slutningen af april, lagde byretten ifølge Ekstra Bladet vægt på, at den 25-årige har en kriminel fortid med voldsdomme og drabsforsøg samt de lægelige oplysninger, der peger på, at han udgør en "nærliggende fare for andres liv og helbred".

I retten kom det ifølge Ekstra Bladet frem, at den dømte i to måneder inden dødsvolden mod Big Mac havde taget anabolske steroider.

Det gjorde ham mere aggressiv ifølge blandt andre hans tidligere kæreste, som han har en lille datter sammen med.

Mentalundersøgelsen af den dømte slog fast, at han har en kort lunte, ikke føler anger og er selvcentreret og har svært ved at styre sine impulser, skrev Ekstra Bladet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superligaens bedste: Her er de 11...
bt.dk
Mand omkommet - faldt i vandet ved havn
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx