Af - 02/04-14 20:02

17-årige Louise efterlyser ukendt storebror: Han skal bare vide jeg findes17-årige Louise efterlyser ukendt storebror: Han skal bare vide jeg findes

Da Louise var otte år gammel, fortalte hendes mor, at hun havde en halvbror. Nu vil hun finde ham – og hun håber, at du vil hjælpe.

storybild

Louise Bachmann vil gerne finde frem til sin bror, som hun ikke har kontakt til. Hvis du kender ham, kan du hjælpe hende ved at kontakte metroxpress med dit tip. (Billede: Privatfoto)

Hun ved, at han hedder Brian Bachmann Povlsen. Hun ved, at han er født den 16. oktober 1983 – på præcis den samme dato som hende selv, bare 13 år tidligere. Og hun ved, at han har samme far som hende selv.

Men så ved 17-årige Louise Bachmann faktisk ikke så meget mere om sin halvbror. Nu håber hun, at metroxpress' læsere kan hjælpe hende med at finde frem til ham.

Mor til falsk efterlyst pige: -Jeg har aldrig grædt så meget
Mor til falsk efterlyst pige: -Jeg har aldrig grædt så meget

- Jeg ved ikke engang, om han ved, at jeg eksisterer. Han skal bare vide, at jeg er her – det ville være virkelig rart, siger Louise Bachmann, der også vil acceptere, hvis hendes storebror ikke har lyst til at lære hende at kende.

- Han er jo 30 år i dag og kan have stiftet familie, påpeger hun.

Hvor er han? Nu leder Amalie efter rødhåret fyr fra S-toget
Hvor er han? Nu leder Amalie efter rødhåret fyr fra S-toget

Louise Bachmann var otte år gammel, da hendes mor fortalte hende, at hun havde en bror, og det gjorde hende 'megaglad', for hun var enebarn og ville gerne have søskende. Men Louises forældre blev skilt, da hun var lille, og selv om hun har sporadisk kontakt til faderen i dag, så kan han heller ikke hjælpe – han har nemlig hverken kontakt til Louises bror eller brorens mor.

- Jeg tror, at min bror ligesom jeg har følt sig svigtet i alle de år, hvor min far ikke har været der. Jeg tror helt bestemt, at vi deler følelser om det, og derfor tror jeg, at det ville hjælpe mig rigtig meget at kunne tale med ham om det, siger hun.

EFTERLYSNING: Fedladen mand  hælder maling og yoghurt på tog-sæder
EFTERLYSNING: Fedladen mand hælder maling og yoghurt på tog-sæder

Derfor håber Louise, at nogle af metroxpress' læsere kender hendes bror og vil hjælpe hende med at komme i kontakt med ham. Hun har allerede forsøgt at komme i kontakt med ham ved hjælp af Facebook, Krak og De Gule Sider, men uden held.

Louise er oprindeligt fra Sjælland, men har boet i Herning de sidste tre år. I øjeblikket arbejder hun i Kvickly, mens hun holder sabbatår.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sanne Salomonsen efter X...
bt.dk
Jes Dorph: Hver dag lægger de...
bt.dk
De ryddede op i bedstefars hus: Han...
bt.dk
Vildt klubskifte på vej? Superbomber...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx