Af Jeppe Pedersen - 20/08-17 08:22; Opdateret: 20/08-17 08:39

Mand anholdt for at true sine naboer: Sur over ikke at være inviteret til egen festMand anholdt for at true sine naboer: Sur over ikke at være inviteret til egen fest

En 40-årig mand fra Sønderjylland blev lørdag aften anholdt efter en yderst tragikomisk sag.

storybild

(Billede: Kim Haugaard)

Hele hans gade, hvor han boede, holdt nemlig fest lørdag aften. Men naboerne havde ikke inviteret den 40-årige mand. Da han fandt ud af, at han var blevet overset, blev han utrolig sur og begyndte at true naboerne.


Det fortæller vagtchefen hos Sydjyllands Politi, Bjørn Pedersen.

- Kl. 19.57 får vi en anmeldelse om en meget sur mand. Han var blevet meget sur over, at han ikke var blevet inviteret og begyndte at skabe ballade og true naboerne. Det fik dem til at ringe til os for at hjælpe dem, siger han.

Politiet brugte næsten 45 minutter på at tale manden til ro, der var yderst oprørt over at blive forbigået. Men efter længere tids diskussion og i frygt for, at manden blev aggresiv, blev politiet utålmodige og anholdt manden.

- Han var meget fuld, og vi anholdt ham, inden det eksalerede med vold. Han kunne nemt have slået nogen, og man kunne også forestille sig, at naboerne var blevet så trætte af ham, at de havde klappet ham én, siger Bjørn Pedersen.

Den 40-årige mand skal dermed sove natten ud i detentionen.

Gadefesten foregik i en lille vestjysk by i Varde Kommune. Politiet vil ikke ud med, hvilken gade eller by, det drejer sig om.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx