Af - 03/07-14 20:18

Kommentator: Brian Holm kan få det svært hos vælgerneKommentator: Brian Holm kan få det svært hos vælgerne

Politisk kommentator Peter Goll mener, at trods frikendelsen ved retten, kan Brian Holm alligevel få svært ved at blive renset for pædofilianklager i de folks bevidsthed.

storybild

(Billede: Polfoto/FLINDT PEDERSEN RASMUS)

Den politiske kommentator Peter Goll mener, at netop fordi, at pædofili er så tabubelagt, kan Brian Holm få svært ved at rense sit navn..

- Der vil nok være nogle, der altid vil tænke, at det var ham med pædofilianklagen, siger Peter Goll til metroxpress.

Brian Holm blev torsdag frikendt i retten for at have krænket en syv-årig pige, der overnattede i den tidligere cykelstjernes hjem.

"Brian Holm står stærkt overfor folkedomstolen"

Alligevel kan selve anklagen blive svær at glemme i folks bevidsthed.

- Folk har lettere ved at forstå og tilgive anklager om tyveri og skattesnyd. Det er let at forholde sig til. Når det kommer til noget med børn og sex, er det et så stort brud på normerne, at selve anklagen kan være svær at ryste af sig, vurderer Peter Goll.

Brian Holm er sommeren over på orlov fra sin plads i byrådet for de konservative på Frederiksberg indtil 1. september.

Eurosport: Brian Holm er velkommen
Eurosport: Brian Holm er velkommen

Orloven skyldes delvist retssagen, men er også arbejdsbetinget af Tour de France, hvor byrådspolitikeren er sportsdirektør i Omega Pharma Quick-Step.

Formanden for den konservative gruppe på Frederiksberg har torsdag aften endnu ikke talt med Brian Holm, men står dog med åbne arme, når cykelrytterens orlov hører op.

Brian Holm: Der er ingen vindere i denne sag
Brian Holm: Der er ingen vindere i denne sag

- Vi har hele tiden troet på og støtter Brian Holm her på rådhuset, og vi er glade for, at han er blevet frifundet, siger Flemming Brank (kons.) til metroxpress.

Den politiske kommentator mener, at Brian Holms håndtering af sagen har hjulpet ham i forhold til at få renset sit navn på den lange bane.

Danskerne jubler over Brian Holms frifindelse: HURRA
Danskerne jubler over Brian Holms frifindelse: HURRA

- Det var klogt at bryde navneforbuddet. Formiddagsaviserne BT og Ekstra Bladet var allerede dagen efter ude med nuancerede artikler, der talte både for og imod. Normalt plejer deres dækning at være udelukkende negativ, siger Peter Goll.

Det kan desuden hjælpe lokalpolitikeren, at der er over tre år til næste valg.

Brian Holm frifundet
Brian Holm frifundet

- Tid er vigtigt og det kan hjælpe ham. Men alene anklagen kan være svær at slippe af med - og det vil nok spøge i sindene hos nogle grupper, vurderer politisk kommentator Peter Goll overfor metroxpress.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx